Bătaie după ACS Poli – Dinamo București. Sancțiuni de peste 2.000 de lei acordate de jandarmi

- Advertisement -

Deși nu a fost o partidă ca cele de pe vremuri, când stadionul Dan Păltinișanu era plin până la refuz cu ocazia venirii rivalei de moarte, Dinamo București, în capitala Banatului, incidentele nu au încetat să existe. La finalul partidei, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timișoara, care au asigurat ordinea meciului, au observat în jurul Sălii Sporturilor Constatin Jude un grup de 10-12 persoane care agresau fizic doi tineri.

La vederea echipajului aceștia au început să se răspândească printre blocuri, însă patru au fost reținuți și, împreună cu victimele, au fost conduși la autospecialele jandarmeriei, unde au fost identificați atât de victime, cât și de martori. Cinci sancțiuni contravenționale s-au aplicat, în valoare de 2250 de lei, amenzile fiind cuprinse între 300 și 500 de lei.

Și înaintea startului partidei a fost aplicată o sancțiune unui suporter timișorean, aflat în stare de ebrietate avansată. 650 de lei a fost amenda primită pentru cuvinte jignitoare și expresii triviale adresate jandarmilor.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare