jandarmi-stadion-poli-timisoara

Deși nu a fost o partidă ca cele de pe vremuri, când stadionul Dan Păltinișanu era plin până la refuz cu ocazia venirii rivalei de moarte, Dinamo București, în capitala Banatului, incidentele nu au încetat să existe. La finalul partidei, jandarmii din cadrul Grupării Mobile din Timișoara, care au asigurat ordinea meciului, au observat în jurul Sălii Sporturilor Constatin Jude un grup de 10-12 persoane care agresau fizic doi tineri.

La vederea echipajului aceștia au început să se răspândească printre blocuri, însă patru au fost reținuți și, împreună cu victimele, au fost conduși la autospecialele jandarmeriei, unde au fost identificați atât de victime, cât și de martori. Cinci sancțiuni contravenționale s-au aplicat, în valoare de 2250 de lei, amenzile fiind cuprinse între 300 și 500 de lei.

Și înaintea startului partidei a fost aplicată o sancțiune unui suporter timișorean, aflat în stare de ebrietate avansată. 650 de lei a fost amenda primită pentru cuvinte jignitoare și expresii triviale adresate jandarmilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.