Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bataie dupa ce un oltean a „atins indecent” iubita unui localnic, in Complexul Studentesc din Timisoara!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Aseară s-a lăsat cu un scandal monstru și o bătaie serioasă între trei tineri aflați în Complexul Studențesc din Timișoara. Aceștia s-au bătut cu bâte pentru că un tânăr din județul Mehedinți ”s-a dat” la iubita unui timișorean, atingând-o în zonele intime, iar de aici până la bătaie a fost un singur pas. O patrulă Poliției Locale a pus capăt incidentului.

Polițiștii locali aflați în patrulare duminică, 14 octombrie 2018, în Complexul Studențesc din Timișoara, au intervenit, în jurul orei 20;00, la aplanarea unui scandal izbucnit între mai mulți tineri în fața unui magazin din campus. Este vorba despre trei persoane, M.E., de 31 de ani, din localitatea Izvorul Bârzei (județul Mehedinți), M.I., de 26 de ani, din Timișoara, și B.D., de 27 de ani, din Strehaia (județul Mehedinți), care s-au bătut pentru că primul dintre aceștia ar fi atins-o indecent pe iubita celui de-al doilea, cei implicați rupând apoi crengi dintr-un copac și aplicându-și lovituri la nivelul feței.

Primul dintre cei menționați a fost surprins lovind în mod repetat și un coș de gunoi de pe Aleea Studenților, motiv pentru care a și fost sancționat cu amendă de 2.000 lei, conform HCL 371/2007 modificată. De asemenea, toți cei în cauză au fost predați Secției 2 Poliție – Biroul pentru Centrul Universitar pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

”Poliția Locală atrage atenția cu privire la săvârșirea de acte și fapte care contravin normelor legale în perimetrul Campusului Universitar, fiind aplicate, de la începutul acestei luni, de polițiștii locali un număr de 47 sancțiuni contravenționale pentru diverse fapte, precum consum de alcool pe domeniul public, provocare de scandal, abandonare de deșeuri sau parcări neregulamentare”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare