Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Prins in flagrant in timp ce spargea un magazin in Complexul Studentesc, in seara de Ajun

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
A băut cât a putut și după ce a constatat că a rămas fără bani, a găsit o cale rapidă de a face rost de bani, evident, fără muncă. Un bărbat din Timișoara a fost prins de polițiștii locali tocmai în timp ce spărgea un magazin din Complexul Studențesc, în seara de Ajun. Omul a fost predat oamenilor legii de la Secția 2, care vor continua cercetările.

„Polițiștii locali aflați în patrulare în Complexul Studențesc, în ziua de 24 decembrie, s-au deplasat la un magazin din zonă, unde se declanșase alarma, pentru a stabili dacă este vorba despre o spargere. La fața locului s-a constatat că un geam de la ușa de acces în magazin era spart și mai multe lucruri răvășite, iar în interior se afla un bărbat foarte agitat. Deoarece i s-a solicitat să iasă din magazin și nu s-a supus somației, polițiștii locali au intrat și au trecut la imobilizarea acestuia, fiind identificat ulterior în persoana lui M.I., de 37 de ani, cu domiciliul în Timișoara. Acesta era în stare de ebrietate și a declarat că a se deplasa spre casă, dar pentru că nu mai avea bani, a vrut să fure pentru a face rost. Asupra acestuia s-a găsit și suma de 436,6 lei”, a informat Poliția Locală Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare