Duma-12

Famila regală a fost vizitată de Dubașii din Săvârșin, cei mai cunoscuți colindători din Vestul Țării. Moartea Regelui Mihai a fost comemorată cu un moment de reculegere, astfel că renumiții cântăreți nu au putut susține tradiționalul recital. Cunoscuți în toată țara pentru modul unic în care păstrează tradiția umblatului cu duba, Dubașii de la Săvârșin au fost extrem de îndrăgiți de Regele Mihai. Peste 30 de tineri au trecut pragul reședinței regale de la Sărârșin, acolo unde au adus bucurie în rândul membrilor greu încercați de trecerea în neființă a regelui.

„Cu mare părere de rău, fiind în perioada de mare doliu, Familia Regală nu va putea primi, ca în anii precedenţi, colindătorii la Castelul Regal Săvârşin. Singura excepţie vor fi Dubaşii din Săvârşin, care vor fi aşteptaţi, ca în fiecare an, la ora 12,00, în ziua de Ajun, în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal. Dubaşii nu vor cânta urările strămoşeşti, ci vor păstra un moment de reculegere în memoria Majestăţii Sale Defuncte Regele Mihai I, în prezenţa Familiei Regale”, a anunţat Familia Regală.

FOTO: Constantin Duma

Articolul precedentPromisiune CJT: spitalele din Timis se vor moderniza cu bani europeni in 2018
Articolul următorPrins in flagrant in timp ce spargea un magazin in Complexul Studentesc, in seara de Ajun
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII