marți,27,iulie,2021
AcasăStiriAngajatii firmelor din Complexul Studentesc arunca gunoiul pe unde apuca, la Timisoara

Angajatii firmelor din Complexul Studentesc arunca gunoiul pe unde apuca, la Timisoara

O acțiune a polițiștilor locali în Complexul Studențesc din Timișoara a scos la iveală faptul că unii dintre angajații unor firme aruncă deșeurile pe care le produc, după bunul plac. Administratorii acestora au fost sancționați pentru nereguli privind gestionarea deșeurilor, dar și pe linie comercială.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au desfășurat, ieri, o acțiune pe linia gestionării deșeurilor în Complexul Studențesc din Timișoara, acțiune la care au participat și polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială.

Cu ocazia verificărilor efectuate, două societăți din domeniul construcțiilor care executau lucrări pe strada Alexandru Vaida Voievod au fost sancționate cu cate 2.500 lei fiecare pentru depozitările de deșeuri. Un fast-food din campus a fost sancționat tot cu 2.500 lei pentru că nu a întreținut curățenia la locul de precolectare a deșeurilor, ulterior zona fiind igienizată.

De asemenea, un bărbat care a efectuat corecții de gard viu fără aprobare pe strada Socrates a fost de asemenea sancționat cu 500 lei.

Pe linie comercială șase societăți din domeniul comerțului cu amănuntul și fast-food au fost sancționate cu 1.200 lei conform HCL 538/2015 pentru neafișarea acordului de funcționare, neafișare prețuri, lipsa viză. ”Polițiștii locali atrag atenția celor care desfășoară diferite activități în Campusul Universitar să respecte regulile privind gestionarea deșeurilor și pe cele referitoare la desfășurarea activităților comerciale pentru a evita astfel sancționarea, dar și pentru a crea în perimetrul Campusului Studențesc un mediu curat și sănătos pentru tinerii care vin sa învețe aici. Verificările continuă și în perioada următoare”, amintesc oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,900AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente