Poliția îngrașă bugetul local. Amenzi de 161.000 lei în ultimele 24 de ore. Vezi pentru ce!

- Advertisement -

În ultimele 24 de ore, peste 250 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Timiş, în vederea prevenirii şi combaterii infracținilor rutiere și a evaziunii fiscale. La acțiune au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timiş şi reprezentanţi ai I.T.M., O.P.C., A.N.A.F. şi D.S.V.S.A..

Agenții au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, a evaziunii fiscale, funcţionării ilegale a localurilor, depistarea, identificarea, cunoaşterea şi verificarea în evidenţele poliţiei a persoanelor fără adăpost, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Totodată, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Cu această ocazie, au fost controlate 46 de magazine şi verificate în bazele de date ale poliţiei peste 200 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate, poliţiştii au constatat 23 de infracţiuni, 19 dintre acestea fiind în flagrant delict. Au fost aplicate 587 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, încălcarea prevederilor legale privind ordinea şi liniştea publică, precum şi pentru activităţi de comerţ ilicit. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate se ridică la peste 161.000 de lei. Totodată, poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării 39 de permise de conducere şi au retras 9 certificate de înmatriculare.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare