Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NESIMŢIREA unor ţigani din Timişoara întrece orice limite! Moloz, cărat cu căruţele şi abandonat pe domeniul public. Poliţia locală, din nou fără reacţie FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
90 %
4.6kmh
100 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Sâmbătă, 22 martie 2014, în jurul prânzului, două căruţe cu doi cai frumoşi, sau nu, „parcate” pe spaţiul verde din faţa unui imobil situat la intrare pe strada Iosif Vulcan, s-au dovedit a fi cele mai utile vehicule atunci când cineva are prea multe deşeuri rezultate din construcţii şi nu doreşte să apeleze la societatea Retim pentru a se debarasa de acestea. Cu atât mai mult cu cât preţul „pe căruţă” este infinit mai mic decât cel al unui container al societăţii de salubrizare.

Cele două „utilaje” au fost rapid încărcate cu moloz, din curtea imobilului „patronat” de un timişorean de etnie romă, aşa cum se poate vedea şi în galeria foto de mai jos, proprietarii făcând curăţenia de primăvară, ceva mai repede şi fără mari griji referitoare la destinaţia gunoiului. Reporterul Vocea Timişului a asistat la întreaga scenă şi a apelat la Poliţia Locală pentru ca oamenii legii să intervină, însă apelul său a fost în zadar, întrucât echipajele instituţiei nu erau disponibile. „Echipajul a înregistrat sesizarea dvs, dar a trebuit să se deplaseze la Prefectură, la marşul de acolo. Între timp am fost sunaţi de încă o persoană, care ne-a spus şi unde crede dânsa că vor arunca deşeurile. Încerc să trimit dacă mai am pe cineva” a spus poliţistul local care a preluat primul apel.

Colegul nostru a păstral legătura cu oamenii legii, ţinându-i la curent cu desfăşurarea evenimentelor urmărind întregul traseu al celor două căruţe, însă nu şi-a făcut apariţia niciun echipaj al Poliţiei Locale, motiv pentru care reporterul a apelat din nou la dispeceratul instituţiei. După ce le-a dat exact locaţia unde erau căruţele, poliţistul de la telefon a spus că a trimis deja maşina de intervenţie, dar aceasta vine din zona Brâncoveanu, motiv pentru care va ajunge mai greu. „O să vină microbuzul nostru, TM-10-PLT, intervenţia” a precizat reprezentantul legii.

Având „mură-n-gură” întreaga desfăşurare a acestui eveniment, poliţiştii, având în vedere că nu i-au mai prins în flagrant pe căruţaşi, nu aveau cum să-i sacţioneze, deoarece aceştia abandonaseră „marfa” pe un teren viran din cartierul Kuncz, un spaţiu plin de deşeuri rezultate din construcţii.

Aşadar, cărei instituţii să se adreseze timişorenii când surprind nesimţirea celor de lângă ei, dacă Poliţia Locală „păzeşte” un marş în faţa Prefecturii, în condiţiile în care poliţiştii locali se plâng de faptul că „noi nu efectuăm misiuni de pază”?.

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Cine e naiv sa creada in porcaria numita politie locala ….e o adunatura de ratati in orice alte domenii ,amante ,raspopiti etc .Cam asta e aunatura locala .Deci!De unde nu e nici Dumnezeu nu cere!Din pacate aceasta aberatie locala costa municipiul enorm de mult comparativ cu rezultatele „fantastice „!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare