NESIMŢIREA unor ţigani din Timişoara întrece orice limite! Moloz, cărat cu căruţele şi abandonat pe domeniul public. Poliţia locală, din nou fără reacţie FOTO

- Advertisement -

Sâmbătă, 22 martie 2014, în jurul prânzului, două căruţe cu doi cai frumoşi, sau nu, „parcate” pe spaţiul verde din faţa unui imobil situat la intrare pe strada Iosif Vulcan, s-au dovedit a fi cele mai utile vehicule atunci când cineva are prea multe deşeuri rezultate din construcţii şi nu doreşte să apeleze la societatea Retim pentru a se debarasa de acestea. Cu atât mai mult cu cât preţul „pe căruţă” este infinit mai mic decât cel al unui container al societăţii de salubrizare.

Cele două „utilaje” au fost rapid încărcate cu moloz, din curtea imobilului „patronat” de un timişorean de etnie romă, aşa cum se poate vedea şi în galeria foto de mai jos, proprietarii făcând curăţenia de primăvară, ceva mai repede şi fără mari griji referitoare la destinaţia gunoiului. Reporterul Vocea Timişului a asistat la întreaga scenă şi a apelat la Poliţia Locală pentru ca oamenii legii să intervină, însă apelul său a fost în zadar, întrucât echipajele instituţiei nu erau disponibile. „Echipajul a înregistrat sesizarea dvs, dar a trebuit să se deplaseze la Prefectură, la marşul de acolo. Între timp am fost sunaţi de încă o persoană, care ne-a spus şi unde crede dânsa că vor arunca deşeurile. Încerc să trimit dacă mai am pe cineva” a spus poliţistul local care a preluat primul apel.

Colegul nostru a păstral legătura cu oamenii legii, ţinându-i la curent cu desfăşurarea evenimentelor urmărind întregul traseu al celor două căruţe, însă nu şi-a făcut apariţia niciun echipaj al Poliţiei Locale, motiv pentru care reporterul a apelat din nou la dispeceratul instituţiei. După ce le-a dat exact locaţia unde erau căruţele, poliţistul de la telefon a spus că a trimis deja maşina de intervenţie, dar aceasta vine din zona Brâncoveanu, motiv pentru care va ajunge mai greu. „O să vină microbuzul nostru, TM-10-PLT, intervenţia” a precizat reprezentantul legii.

Având „mură-n-gură” întreaga desfăşurare a acestui eveniment, poliţiştii, având în vedere că nu i-au mai prins în flagrant pe căruţaşi, nu aveau cum să-i sacţioneze, deoarece aceştia abandonaseră „marfa” pe un teren viran din cartierul Kuncz, un spaţiu plin de deşeuri rezultate din construcţii.

Aşadar, cărei instituţii să se adreseze timişorenii când surprind nesimţirea celor de lângă ei, dacă Poliţia Locală „păzeşte” un marş în faţa Prefecturii, în condiţiile în care poliţiştii locali se plâng de faptul că „noi nu efectuăm misiuni de pază”?.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Mort de beat la volan, a provocat un accident pe strada Iosif Vulcan din Timisoara

Accident de circulație, luni după-masă, pe strada Iosif Vulcan...

VIDEO Cu gluga pe cap, a aruncat o roaba de gunoi la coltul strazii, la Timisoara

Un timișorean a fost sancționat de polițiștii locali...

Si-a aruncat salteaua la drumul mare. A primit amenda maxima de la Politia Locala

Un bărbat a fost sancționat de polițiștii locali după...

Nesimtitii nu renunta sa arunce gunoaie pe strada, prin cartierele Timisoarei

Au fost aplicate noi sancțiuni drastice de polițiștii locali,...

E plin de GUNOAIE in cartierul Plopi, dupa ”curatenia de primavara”! Ce a promis Nicolae Robu

Cetățenii cartierului Plopi din Timișoara au venit în număr...

Peste 1.400 de AMENZI pentru cei care aruncă GUNOIUL pe domeniul public, la Timisoara

Polițiștii locali au aplicat peste 1.400 de sancțiuni contravenționale...

Din aceeași categorie

Categorii Populare