Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTrei maşini avariate, la Timişoara, după ce un şofer a ignorat indicatorul...

Trei maşini avariate, la Timişoara, după ce un şofer a ignorat indicatorul STOP

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident spectaculos la Timişoara, astăzi. În coliziune au fost implicate nu mai puţin de trei maşini care au fost avariate. De vină pentru producerea accidentului produs la intersecţia străzii Felix cu strada Nicolae Table este un conducător auto, care nu a respectat semnifiaţia indicatorului STOP.

Conducătorul autoturismului Volkswagen Golf circula pe strada Nicolae Table şi nu a acordat prioritate de trecere unui Mercedes care circula pe strada Felix, la intersecţia dintre cele două drumuri. Mercesul a izbit Golful şi l-a proiectat într-un Peugeot staţionat pe marginea drumului. Din fericire, niciunul din cei doi şoferi nu a fost rănit, deşi la faţa locului au sosit echipaje de la Ambulanţă. Poliţiştii vor face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs coliziunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare