AcasăStiriSocialDotare de ultimă oră la Poliția Locală Timișoara: agenții ies pe stradă...

Dotare de ultimă oră la Poliția Locală Timișoara: agenții ies pe stradă cu dicționarele după ei

Poliţia Locală din Timişoara se pregăteşte intensiv pentru primirea turiştilor care ajung în capitala Banatului. După ce direcţia din subordinea primăriei a anunţat că agenţii vor urma cursuri de limba engleză, conducerea Poliţiei Locale Timişoara a găsit o metodă mai simplă pentru a se asigura că turiştii primesc indicaţiile de care au nevoie.

„Poliția Locală Timișoara se preocupă permanent pentru pregătirea polițiștilor locali care acționează în stradă și iau contact direct cu turiștii care le solicită diverse informații. Astfel, a fost conceput și tipărit Ghidul poliglot pentru uzul polițiștilor locali, care cuprinde expresii uzuale în română, engleză și germană. Ghidul va fi împărțit tuturor polițiștilor locali și are scopul de a-i ajuta în munca de teren, fiind înscrise în acesta și expresii din domeniul ordinii publice, circulație rutieră, protectia mediului, disciplina în construcții, acte și exerciții comerciale, modalitatea de contactare a instituției. Conceperea acestui ghid poliglot se adaugă cursurilor de limba engleză organizate pentru polițiștii locali începători, fiind o permanentă preocupare pentru perfecționarea polițiștilor locali din Timișoara, în condițiile în care orașul nostru este zilnic vizitat de turiști străini, iar Timișoara va fi Capitală Culturală a Europei în anul 2021”, a anunţat direcția din subordinea primăriei.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente