Cu polițistul local în balcon. Centrul Timișoarei va fi vegheat de Poliția Locală, de la balconul Operei Române

- Advertisement -

Un polițist local va supraveghea Piața Operei de sus și își va ghida colegii acolo unde se petrec încălcări ale legii. Conform unui comunicat al Poliției Locale Timișoara, instituția a luat hotărârea ca Un om al legii să fie dotat cu binoclu și stație pentru a-și ghida colegii de la sol, care vor patrula… civil!

Adio hoți de buzunare și cerșetori în Centru Timișoarei? Aste speră autoritățile locale prin hotărârea pe care au luat-o.

Ca urmare a faptului că patrulele de polițiști locali în uniformă sunt ușor de observat de către cei care încalcă normele de conviețuire socială, ordinea publică și comit fapte precum furturi din buzunare, agasarea timișorenilor care circulă în zona centrală prin apelarea la mila publică, precum și alte fapte de acest gen, Poliția Locală Timișoara a decis ca pe lângă patrulele în uniformă să asigure supravegherea Pieței Victoriei și prin observarea zonei centrale de la înălţime.

Astfel, un polițist local dotat cu binoclu se va afla în balconul Operei și va ghida prin stație patrulele în ținută civilă din stradă acolo unde observă că se petrec acte de încălcare a legislației în vigoare.

Această măsură are rolul de a duce la eficientizarea activității prin luarea măsurilor legale împotriva celor care comit acte și fapte de natură contravențională și infracțională, cu atât mai mult cu cât, odată cu începerea sezonului cald centrul Timișoarei se transformă în loc de promenadă pentru timișoreni dar și pentru foarte mulți turiști.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare