Cosmote introduce un abonament mai ieftin în portofoliul No Limit

0
883

cosmote romaniaCosmote, cel de-al treilea operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală anunţă un nou plan tarifar din portofoliul No Limit.

Aşadar, începând de astăzi, cei care doresc să beneficieze planului tarifar No Limit, dar nu au nevoie de reducere pentru telefon, pot primi comunicare de voce şi SMS-uri în reţea nelimitat, alături de trafic de date inclus şi 3 aplicaţii gratuite: RadarMe, Mireo Navigation şi Dolce Mobile TV, totul pentru 24,8 euro/lună (TVA inclus) cu planul tarifar No Limit Avantaj.

“Noul plan tarifar este destinat acelor utilizatori care deţin deja un terminal şi sunt în căutarea unei soluţii de comunicare fără griji. Mai mult, la reţeta de succes am adăugat caracteristici care completează experienţa de utilizare a unui smartphone: acces la conţinut video prin Dolce Mobile TV, la reţele de socializare prin intermediul ‘RadarMe powered by COSMOTE’ şi navigare în toată Europa, oferită de ‘Mireo Navigation powered by COSMOTE’”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer Cosmote România.

Planul tarifar No Limit Avantaj oferă minute naţionale/internaţionale în zona 1, minute nelimitate în reţea, SMS-uri nelimitate în reţea, apeluri video nelimitate în reţea, acces la aplicaţiile ‘RadarMe powered by COSMOTE’, ‘Mireo Navigation powered by COSMOTE’ şi Dolce Mobile TV şi, de asemenea, 500 MB pentru o experienţă completă de comunicare mobilă, toate pentru doar 24,8 euro/lună (TVA inclus).

În plus, cei care vor să beneficieze de toate aceste caracteristici, dar îşi doresc un terminal nou, pot alege planul tarifar No Limit (31 euro/lună, TVA inclus), având la dispoziţie o gamă variată de smartphone-uri, pentru a veni în întâmpinarea celor mai sofisticate cerinţe, scrie economica.net. Foto:stiintasitehnica.com

Spune-ţi opinia civilizat!