Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriRuşii ameninţă: "E doar o chestiune de timp!"

Ruşii ameninţă: „E doar o chestiune de timp!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conform Gândul, Kaspersky a declarat că toate dispozitivele conectate la internet sunt vulnerabile la viruşi informatici, nu doar PC-urile sau telefoanele mobile. „Ameninţările se vor diversifica şi vor ameninţa telefoanele mobile şi televizoarele, care acum sunt conectate la internet”, a spus Eugene Kaspersky. El a precizat că, zilnic, compania sa din Moscova primeşte rapoarte legate de 315.000 de „activităţi suspicioase” pe internet, dublu faţă de anul trecut.

Rusul susţine că în fiecare an au loc „milioane” de atacuri atât pe programul de operare pe Windows cât şi pe mii de smartphone-uri, în special pe Android, dar şi pe iPhone.

Conform sursei citate, Kaspersky anunţă că la momentul actual nu există un virus care să producă efecte însemnate pentru SMART TV-uri, dar că acest lucru se va întâmpla în viitor. „E doar o chestiune de timp. Avem deja un antivirus pentru mobile şi un prototip pentru televizoare, pe care îl vom anunţa doar când se lansează malware (n.r. programe dăunătoare) pentru TV-uri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare