Şepciile roşii au fost prea mari! Poli Timişoara 1-2 „U” Cluj FOTO

- Advertisement -

Deşi o partidă de o importanţă deosebită, meciul din a doua zi de Paşti – disputat de Poli Timişoara pe teren propriu, a lăsat impresia că nu a fost tratată corespunzător de alb-negrii. Chiar dacă meciul poate fi decisiv pentru rămânerea în prima ligă, iar Poli a început perfect jocul, bănăţenii „au dat cu stângul în dreptul” şi au fost învinşi.

Balul a fost deschis de Alexandru Popovici, care a deschis scorul în minutul 2, pe un contraatac. 1-0 avea să rămână şi în minutul 14 când Lemnaru, de la oaspeţi, avea să trimită balonul în transversala lui Nuno Claro, pentru ca după numai un minut Szekely să fie faultat clar de Târnăcop, în careul echipei proprii. Centralul Istvan Kovacs refuză însă să acorde penalty, iar după numai 10 minute Trandu ratează în poziţie de unu la unu cu portarul oaspeţilor, Niculescu, după ce puţin mai devreme şi Szekely trecuse pe lângă majorarea scorului. În minutul 33 clujenii egalează, însă golul este marcat după un henţ al aceluiaşi Lemnaru, iar Kovacs anulează reuşita. Până la pauză mai merită doar schimbarea lui Şeroni, accidentat, locul său în teren fiind luat de Scutaru.

Repriza secundă avea să fie de coşmar pentru cei aproape 5.000 de timişoreni care au renunţat la petrecerea celei de-a soua zi de Paşti în familie, pentru a urmări un meci de fotbal. Lungu, de la ardeleni, marchează pentru 1-1, în minutul 52. Când mai erau doar şase minute din timpul regulamentar de joc, ardelenii reuşesc să înscrie din nou, prin Max Nicu, care înscrie primul gol în Liga I. Minutul 89 aduce un alt ghinion. Ovidiu Petre părăseşte terenul accidentat serios la umăr, mijlocaşul lui Poli fiind preluat imediat de un echipaj al Ambulanţei, chiar din spatele băncii de rezerve a bănăţenilor.

Poli Timişoara: Nuno Claro, Belu, Mera, Şeroni (min.35-Scutaru), Morariju, Petre, Popovici, Poparadu (min.76-Kneeshaw), Trandu, Nanu (min.65-Gorobsov), Szekely. Antrenor: Dan Alexa.

“U” Cluj: Niculescu, Ciupe, Abrudan, Ninu, Târnăcop, Cristocea (min.86-Menezes), Lungu, Kovacs (min.67-Machado), Nicu, Sauvadet (min.61-Martac), Lemnaru. Antrenor: Mihai Teja.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img