Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport"Rebelul" Dobricean reprimit la prima echipă înainte de ACS Poli Timişoara -...

„Rebelul” Dobricean reprimit la prima echipă înainte de ACS Poli Timişoara – FC Maramureş

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Indisciplinatul jucător al celor de la Poli Timişoara a revenit la antrenamentele echipei sale, Vali Velcea permiţându-i lui Dobricean să se antreneze cu coechipierii săi în vederea disputării ultimei partide din acest tur de campionat, în faţa propriului public. ACS Poli Timişoara joacă sâmbătă, pe „Dan Păltinişanu”, de la ora 15:30 contra celor de la FC Maramureş Universitar Baia Mare.

Exilat la echipa a două datorită abaterilor disciplinare, Răzvan Dobricean a revenit sub comanda lui Velcea după circa o săptămână în care mijlocaşul alb-negrilor s-a antrenat alături de colegii ce evoluează în Liga a VI-a. Acesta se pregăteşte sub comanda lui Velcea alături de ceilalţi jucători ai clubului de pe Bega, pentru ultima reprezentaţie ce va avea loc pe Dan Păltinişanu în acest tur de campionat, ACS Poli Timişoara urmând a disputa acest meci sâmbătă, 24 noiembrie 2012, în faţa celor de la FC Maramureş Universitar Baia Mare.

Partida dintre Poli şi echipa maramureşeană a fost programată pentru ora 15:30, porţile stadionului urmând a se deschide la ora 14:00. Accesul se va putea face pe la porţile D şi E pentru Tribuna I, L şi M pentru Tribuna II şi poarta I pentru Peluza Sud.

Preţurile biletelor la această aprtidă rămân neschimbate, asemenea locaţiilor de unde pot fi achiziţionate. Acestea sunt: la stadion (zona vestiarelor), chioşcul de la Complexul Comercial Bega şi chioşcul de la scările rulante de la intrarea Iulius Mall.
Tarifele sunt următoarele:
– Tribuna II – 5 lei;
– Tribuna I – 7 lei;
– Tribuna 0 – 10 lei;
– Lojă – 20 de lei.
La peluza sud, intrarea este liberă, cu însemne Poli!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare