Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportPoli joacă două amicale, cu adversare ”concurente”, la Timișoara. Vezi ce jucător...

Poli joacă două amicale, cu adversare ”concurente”, la Timișoara. Vezi ce jucător nou are Alexa sub comandă, de azi!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișorenii îi vor putea urmări de două ori, în această săptămână, pe elvii lui Dan Alexa, la lucru. Poli joacă miercuri seară un meci amical de la ora 20:00, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, în compania celor de la FC Caransebeș. O a doua partidă de verificare, va avea loc la finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, 23 august, începând cu ora 11:00, când alb-negrii vor întâlni Metalul Reșița, și ea componentă a Ligii II, Seria de Vest, asemeni echipei din Caransebeș. Meciul împotriva reșițenilor va avea loc pe arena ”Colterm”, din Calea Șagului.

Noutăți în lot! Încă un puști sub comanda lui Alexa

La antrenamentele de marți Alexa a mai cerut un junior. Tânărul internațional Sebastian Velcotă (foto), component al echipei de juniori B face parte acum din ”echipa mare”. La sesiunile de pregătire de azi a absentat Ovidu Petre, a cărui situație medicală va fi clarificată miercuri, în timp ce Scutaru și Lassana Camara au fost menajați din cauza unor ușoare probleme musculare. Bocșan, care a suferit o întindere în urmă cu două săptămâni, își continuă procesul de recuperare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare