ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vrem de toate, numai civilizație NU! Timișoreni care își fac ”gropi de gunoi” pe unde-i taie capul! FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe principiul: ”Văd paiul din ochiul altuia, dar bârna din ochiul meu ba!” așteptăm ca și o parte dintre cetățenii Timișoarei să intre ”în rând cu lumea”. De ce? Păi e foarte simplu! Vrem de toate, să ne facă unii și alții, dar dacă se poate să nu oferim nimic, cu atât mai puțin bun simț!

Vă prezentăm astăzi un nou caz concret care a ”apărut” la numai câteva luni de la reabilitarea străzii Calea Moșniței șoferii o folosesc cu mare ”drag”, însă unii dintre ei, și nu puțini, o folosesc de dragul debarasării de deșeuri la margine de drum și am menționat de deșeuri și nu gunoaie, pentru că GUNOAIE sunt cei care lasă mizeria acolo unde nu îi este locul!

”Am surprins de mai multe ori mașini a căror șoferi trec pe stradă, opresc, își aruncă gunoiul și apoi pleacă nestingheriți. Am observat chiar și mașini din interiorul cărora zboară pur și simplu saci cu gunoi, fără ca șoferul să mai oprească, totul se întâmplă din mers” ne-a povestit o tânără care trece ocazional pe strada amintită, dar care ne-a mărturisit că i-a fost frică să fotografieze nesimțiții în timpul ”acțiunii” întrucât nu știe cum ar reacționa aceștia.

Stimați timișoreni și nu numai, e bine să știți faptul că tot ce se face în orașul ăsta, pe care unii îl iubesc, iar alții îl hulesc, se face numai cu banii scoși din buzunarele noastre, ale tuturor! Nu scoate niciun primar bani din propriul portofel sau cont bancar pentru a realiza ceva în oraș. Tocmai de aceea ar fi bine și de bun-simț să păstrăm ceea ce ”primim”, indiferent de culoarea politică a edilului și să nu luăm drept exemplu pe cei care ”dăunează sănătății” noastre până la urmă, ci să luăm atitudine. Cum putem face asta? Anunțând de îndată Poliția Locală Timișoara, când asistăm la scene de acest gen și nu numai, la numărul de telefon 0256-968.

PS: Am folosit termenul de timișoreni la modul general, dar asta nu înseamnă că toți timișorenii recurg la acest gen de fapte!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore