Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii locali au ”de furcă” cu boschetarii, la Timișoara. În ce zone...

Polițiștii locali au ”de furcă” cu boschetarii, la Timișoara. În ce zone s-a semnalat disconfort creat de prezența oamenilor străzii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ca urmare a unei sesizări telefonice, polițiștii locali au acționat pe strada Silistra, unde s-a reclamat faptul că în zonă un grup de persoane fără adăpost produc disconfort, consumând alcool, căutând prin pubele și făcând mizerie. La fața locului au fost depistate un număr de patru persoane dintre care un minor și patru adulți.

Aceștia au fost aduși la sediul Poliției Locale, identificați, iar adulții sancționați. Minorul a fost predat la Centrul de zi și de noapte pentru copiii străzii de pe strada Ioan Slavici, iar adulții la adăpostul de pe strada C. Brâncoveanu. Polițiștii locali au acționat în mod repetat în zona respectivă, unde au mai fost făcute sesizări cu privire la aceste aspecte de către cei care locuiesc în apropiere.

De la începutul acestui an au fost aplicate în zonă peste 400 de sancțiuni contravenționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare