AcasăStiriAdministratieTimişorenii vor avea parte de un spectacol inedit de 1 Decembrie

Timişorenii vor avea parte de un spectacol inedit de 1 Decembrie

Sâmbătă, 1 Decembrie, sărbătorim Ziua Naţională a României, iar autorităţile timişorene au pregătit un adevărat program ,pentru a marca această zi.

Programul zilei de sărbătoare va începe la ora 10:00 în faţa Palatului Administrativ, unde se va desfăşura întâmpinarea oficialităţilor, salutul gărzii, intonarea imnului de stat şi parada militară.

Între orele 16:30-18:30, la Iuluss Mall ,timişorenii se pot bucura de un spectacol tradiţional, cu dansuri şi cântece trandiţionale din folclorul românesc, dar şi de momente de muzică uşoară.

În Piaţa Victoriei, începând cu ora 16:00, va avea loc un concert al Fanfarei Timişoara Big Band, după care, la ora 17:00 va începe un spectacol de muzică şi dansuri populare, unde vor participa : Andreea Voica, Dumitru Teleagă, Ramona Roescu, Dumitru Stoicănescu, Ancuţa Fleşariu, Carmen Popovici Dumbravă şi Ansamblul Folcloric „Timişul”.

Iluminatul festiv de sărbători şi deschiderea Târgului de Crăciun vor avea loc la ora 18:00, în prezenţa primarului Nicolae Robu.

Timişorenii vor asista şi la retragerea cu torţe a militarilor şi la executarea unui exerciţiu demonstrativ de mânuire a armamentului.

Programul se va încheia la ora 20:00 cu un foc de artificii.

Alina Marghescu

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente