Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

Românii îşi sărbătoresc ţara

Ziua de 1 decembRomânii îşi sărbătoresc ţara 1rie aduce foarte multă bucurie românilor. Pentru majoritatea, această dată reprezintă relaxare, petrecere, zi liberă, fără stres.

Dar oare câţi români ştiu exact ce simbolizează această zi?

1 decembrie nu este doar o zi liberă, este o zi cu tradiţie, speranţă şi patriotism.

Ziua de 1 decembrie sărbătoreşte unirea Transilvaniei, Banatului, Crişanei şi Maramureşului cu România, în anul 1918, respectiv la Proclamaţia de la Alba-Iulia.

În această zi, în toata ţara au loc parade militare, spectacole folclorice şi alte evenimente care sărbătoresc cultura românească.

Astăzi, de ziua românilor ar trebui să uităm de toate părţile negative ale acestei ţări şi să ne bucurăm cu adevărat de faptul că suntem români.

Românii sunt oameni buni, oameni cu suflet şi cultură.

Un exemplu de român care merită sărbătorit în această zi ,este , fără îndoială, inginerul român Gheorghe Păulescu.

Probabil de acest nume au auzit foarte puţini sau cei care au auzit nu ştiu exact ce a făcut acest om. Simbolul Parisului, Turnul Eiffel a fost realizat după o tehnologie descoperită de inginerul român Gheorghe Păulescu.

Aşadar, Turnul Eiffel nu este doar mândria francezilor, este şi mândria românilor, deoarece fără inginerul român, turnul nu avea această construcţie.

Alături de acest român sunt mulţi care merită sărbătoriţi în această zi, merită o zi a lor, pentru că aceşti oameni ne dau motive să fim mândrii că suntem români.

România este o ţară superbă, o ţară în care sunt multe de vizitat, o ţară cu o istorie profundă şi o geografie impresionantă!!

 

 

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore