Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu are planuri mari pentru Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Vineri, 30 noRobu are planuri mari pentru Timişoara 1iembrie, la întâlnirea candidaţilor USL, primarul Timişoarei le-a vorbit oamenilor despre planurile sale de viitor, dintre care face parte şi construirea unei săli de 15 mii de locuri, unde se va desfăşura Campionatul European de Baschet Feminin.

Nicolae Robu a ţinut să mulţumească Guvernului pentru sprijinul acordat oraşului.

 „Nu-mi place să vorbesc despre greaua moștenire, dar am constatat-o. Dacă RATT și Colterm erau în faliment, dacă Primăria însăși era în faliment vă închipuiți ce perspective aveam. Ei bine am găsit perspective din partea Guvernului condus de premierul Victor Ponta și acum avem echilibru economic. Timișoara merită mult mai mult decât această sală din anii 60 ( Sala Olimpia) și va avea o sală de 15 mii de locuri unde în 2015 va fi organizat Campionatul european de baschet feminin. Un scor de 50%+1 nu ne poate mulțumi, noi trebuie să câștigăm net. Domnul Titu Bojin spunea că vom câștiga cu peste 70%, și așa trebuie să fie”,a declarat primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare