Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii din Timiș, la datorie de 1 decembrie. Vezi cu ce tehnică participă la parada de Ziua Națională

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 1 Decembrie 2014, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naţionale a României şi a 96 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, în municipiul Timişoara şi în alte localităţi de pe raza judeţului Timiş vor fi organizate manifestări publice de amploare, ceremonii pentru depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, parade militare, precum şi spectacole cultural-artistice, la care se preconizează participarea unui public numeros. Inspectoratul de Poliţie al județului Timiş va participa la parada organizată în municipiul Timişoara cu efective şi tehnică, respectiv 13 autospeciale de intervenţie.

Poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice circumscrise acestor sărbători.

Pentru ca desfăşurarea manifestărilor să aibă loc în condiţii de linişte, măsurile de ordine şi siguranţă publică vor fi asigurate de aproape 350 de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, poliţie transporturi şi alte structuri. 70 de patrule pedestre şi alte 95 de patrule auto vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. Poliţiştii de la transporturi vor patrula în 58 de trenuri de călători, 48 de staţii şi triaje de cale ferată, precum şi în 2 aerogări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Politistii CURAJOSI au reusit ce nu a facut primaria, in parcarile centrelor comerciale! Adio blocarea rotilor! VIDEO

Primăria Timișoara a intervenit total ineficient în scandalul blocării roților autovehiculelor în parcările centrelor...

IPJ Timis recruteaza viitori politisti. Vezi cum te poti inscrie la postlicealele MAI

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș contiună activitatea de recrutare și selecție a candidaţilor...