Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialNoutăți de la RATT, începând cu 1 Decembrie. Vezi modificările de traseu...

Noutăți de la RATT, începând cu 1 Decembrie. Vezi modificările de traseu a mijloacelor de transport în comun de Ziua Națională

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

RATT prelungește traseele liniilor 5 și 6 tramvaie, începând de luni, 1 decembrie. Linia 5, care circulă din Ronaț va avea traseul din Piața Traian prin Prințul Turcesc, Piața V. Economu, Stația Meteo, UMT, Gara de Est, Badea Cârțan, Piața Traian, Prefectură, Piața 700, Ronaț. Astfel, o porțiune de traseu va fi comună cu cea a liniei 1.

Tramvaiul 6 care circulă din Torontal până la Gara de Est va circula în continuare spre UMT, Stația Meteo, Piața V. Economu, Prințul Turcesc, Piața Traian, Prefectură, Piața 700, Torontal. O porțiune de traseu va fi comună cu cea a liniei 2.

Pentru data de 1 decembrie în intervalul orar 9:00-14:00 întreruperea circulației tramvaielor și a autobuzelor care traversează bvd. Revoluției 1989 rămâne valabilă. Astfel, cu ocazia evenimentelor de aniversare a Zilei Naţionale a României care vor avea loc pe bulevardul amintit, traseele tramvaielor care circulă pe liniile 2 şi 5 vor fi modificate. La fel se va întâmpla şi în cazul curselor de autobuz de pe liniile 22, 40 şi Expres 2. De asemenea, în acelaşi interval orar, liniile de tramvai 1 şi 6 vor fi suspendate.

Traseele liniilor de tramvai şi de autobuz se vor modifica după cum urmează:
– tramvaiele de pe linia 2 vor circula pe traseul Depou Dâmboviţa – Piaţa Iosefin – Catedrala Mitropolitană – Calea Bogdăneştilor – Bulevardul Cetăţii – Torontal şi retur.
– tramvaiele de pe linia 5 vor circula pe traseul Cartier Ronaţ – Balta Verde – Calea Bogdăneştilor – Catedrala Mitropolitană – Piaţa Maria – Piaţa Iosefin – Gara de Nord şi retur.
– autobuzele Expres 2 vor circula de la AEM doar până la Poşta Mare, fără să mai ajungă pe Calea Sever Bocu.
– autobuzele de pe linia 40 vor circula de pe Calea Sever Bocu până la Bastion, urmând să aibă staţie comună cu linia M30 în sensul de la Punctele Cardinale. În acest fel, autobuzele de pe linia 40 nu vor mai ajunge până la Poşta Mare.
– autobuzele de pe linia 22 nu vor mai ajunge până la Bastion, traseul acestora fiind din cartierul Plopi până în sensul de pe strada Pestalozzi.

De reținut este faptul că pe data de 1 decembrie 2014 mijloacele de transport în comun vor circula după program de duminică, dar și faptul că toate punctele de vânzare ale RATT sunt închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Circulația tramvaielor pe linia 9, suspendată după ora 21.00! Continuă testele pentru noul tramvai turcesc

Testele pe traseu în vederea omologării noului tramvai produs de compania turcească Bozankaya continuă...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie...

Traseul liniei E6 se prelungeste, iar autobuzele de pe linia M35 vin mai des

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) a anunțat că traseul liniei E6 va fi...