accident-tramvai-olimpia4

Încă un accident în care un tramvai, dacă încă se mai pot numi astfel piesele de muzeu care circulă pe şinele din Timişoara, are de suferit destul de serios.

Sâmbătă, chiar de 1 martie, în jurul orei 12:00, în staţia “Sala Olimpia” se afla tramvaiaul cu numărul 8. Acesta aştepta “verdele” semaforului destinat strict acestor mijloace de transport care se deplasează pe strada 1 Decembrie. “Am închis uşile tramvaiului şi am plecat. Nu mă uitasem în partea stângă atât de mult încât să-mi imaginez că cineva stă pe contrasens să-mi taie calea” ne-a declarat vatmaniţa, care era extrem de speriată.

Cele două femei au fost testate cu aparatul etilotest de către poliţiştii rutieri veniţi la faţa locului, în ambele cazuri acesta indicând valoarea “0”.

Vina aparţine exclusiv şoferiţei cu BMW, întrucât aceasta a ieşit de pe strada Pădurarilor prin parcarea paralelă cu linia de tramvai, pe contrasens, pentru a vira dreapta, prin faţa Sălii Constantin Jude şi implicit a tramvaiului. Din nou un caz cel puţin disctuabil pentru că lipsa indicatoarelor rutiere în aceste locuri împinge zilnic zeci de şoferi să forţeze mâna legii.

“Mergeam cu fica mea la meditaţii şi am vrut să tai faţa tramvaiului văzând că stă pe loc. Am văzut că semaforul lui nu-i indica că poate pleca şi de aceea m-am băgat. Fetiţa mea e speriată mai rău, eu nu am păţit nimic şi ne bucurăm că nu e nimeni rănit. Tablele se repară. Asta este” a spus femeia care se afla la volanul BMW-ului.

La doar câteva minute de la accident, angajaţii Retim şi-au făcut apariţia, au curăţat carosabilul de bucăţile de plastic şi resturi urmate din impact, iar după circa jumătate de oră traficul tramvaielor a putut fi reluat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.