Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Petrecere de „nopţi mari”, alături de francezul Oxia FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri seara, timişorenii petrecăreţi s-au delectat cu unul dintre veteranii muzicii electronice. Născut în anul 1971, în Grenoble (Franţa), Olivier Raymond cunoscut ca şi Oxia a descoperit tainele sunetelor „black”, adică disco şi funk, încă din anii adolescenţei. De-a lungul timpului Oxia a lansat o serie de EP-uri şi a remixat zeci de melodii şi, spre încântarea publicului, şi-a adus vastul portofoliu muzical cu sine, fiind autorul unei petreceri remarcabile.

La 8 ani după lansarea albumului de debut, ”24 HEURES” la labelul Goodlife, în 2004, un mix de groovy techno și deep electro, artistul a revenit pe scena clubbing cu un material nou în 2012. Acesta a decis să pună de-o parte stereotipurile muzicii electronice şi să se întoarcă în trecutul a ceea ce înseamnă muzică house.

Clubul timişorean l-a primit pe artist, plin de entuziasm şi energie, ducând evenimentul până în zorii zilei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Polițiștii bătăuși din IPJ, profiluri de interlopi pe Facebook. Poza care le trădează caracterul violent UPDATE Poziția Parchetului Militar

Profiluri de Facebook demne de niște interlopi în toată regula, cu asta se pot...

Skunk Anansie si Planet of Zeus, primele nume anunțate pentru Revolution Festival

După succesul primei ediții, la care au participat 12.000 de persoane, Revolution Festival revine...