liviu-dragnea-foto-turnucustiri-ro

Pozele postate de liderul PSD Liviu Dragnea pe Facebook, în care apare alături de premierul Sorin Grindeanu, la o întâlnire cu şeful Statelor Unite ale Americii Donald Trump, au devenit virale.

Mii de internauţi au distribuit postarea lui Dragnea, mulţi dintre aceştia făcând mişto de felul în care sunt realizate imaginile, dar şi de descrierea făcută de şeful PSD. Nici liberalii din Timiş nu au fost impresionaţi de imagini, declarând că de fapt întâlnirea nu a fost una importantă.

„Daţi-mi voie să vă spun foarte clar că viitorul României depinde foarte mult de ceea ce se întâmplă în America pe politică externă în următoarea perioadă. Cred că dincolo de relaţiile pe apărare externă este extrem de important să avem o relaţie de prietenie. Imaginile acestea arată un joc de imagine al domnului Dragnea, dar care ar putea să fie o palmă privind modul în care americanii privesc diplomaţia românească”, a comentat deputatul Ben-Oni Ardelean.

Prezent şi el în trecut, alături de Ardelean, pe acea vreme senator PNL, la un dineu cu fostul preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama, Nicolae Robu a declarat că „domnul Dragnea i-a spus preşedintelui Trump că vrem să dezvoltăm parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii şi dacă a primit replica «o vom face» nu e nimic rău, e un lucru bun, dar să nu ne aşteptăm că s-a întâmplat mai mult prin această felicitare. Eu şi domnul senator am fi putut să postăm poze în care în spatele nostru era preşedintele Obama. Nu am apucat să vorbim cu domnia sa, dar am stat de vorbă cu oameni de cel mai înalt rang cu acea ocazie, dar asta nu înseamnă că participarea noastră acolo a fost un act aşa de o peformanţă ieşită din comun”. Senatoarea Alina Gorghiu a fost de părere că oricine ar putut lua parte la acea întâlnire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.