Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Robu a decis: consilierii care au trădat la CJ Timiş scapă basma curată. Totul mulţumită „jocului” PSD

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Decizie definitivă a preşedintelui interimar al PNL Timiş, Nicolae Robu, cu privire la cei doi consilieri ai formaţiunii, care nu au respectat ordinul de partid şi au votat pentru ca pesedistul Călin Dobra să fie ales preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Dacă în urmă cu câteva zile, Robu le promitea celor doi că sfârşitul carierei lor politice este aproape şi chema aleşii judeţeni să jure pe Biblie pentru a-şi demonstra sinceritatea, acum, Robu şi-a schimbat atitudinea la 180 de grade!

„Nu o să intrăm în jocul PSD, cum nici PSD nu a intrat în jocul nostru acum câţiva ani, decât până la un punct la care a conştientizat că nu are rost să continue. Ţineţi minte că şi eu acum câţiva ani, ei m-au plagiat acum că la asta sunt buni. Vă aduceţi aminte că atunci când PSD într-o acţiune care nu îi onorează, că am fost colegi şi am stabilit nişte reguli de administrare a oraşului, când eu am fost plecat în Singapore la cea mai mare conferinţă de primari (…) profitând de prezenţa mea acolo au pus la cale repede schimbarea viceprimarului Dan Diaconu. Evident, că eu când am aflat nu am stat pasiv, am acţionat în consecţinţă şi am pus la cale ca cineva să nu susţină o acţiune atât de incorectă, pentru că asta este argumentul meu şi asta e diferenţa între ce s-a întâmplat atunci şi ce s-a întâmplat acum. Eu cu asta am încercat să conving consilierii locali PSD despre care aveam o părere bună să nu subscrie la acţiuni atât de lipsite de fair-play şi este adevărat că am avut promisiuni că şi ei se simt indignaţi să li se impune să facă aşa ceva, că îl apreciază pe Dan Diaconu şi se simt foarte prost în postura respectivă, dar ce să facă că îi dă afară şi ei fac tot posibilul să nu voteze cum li se cere. Unul dintre ei nu a votat cum li s-a impus şi noi am câştigat acea confruntare. Sigur că eu am plusat ca să le creez o problemă şi am spus că nu ştiu câţi au promis că o să voteze cu noi şi poate că au şi votat şi altcineva dintre aliaţi nu s-a ţinut de cuvânt şi ei au venit acuma cu aceeaşi poveste că de fapt au fost cinci consilieri judeţeni PNL care au votat cu ei nerespectând linia partidului, numai că uneperiştii nu ar fi votat, ei ar fi fost cinci, dar s-au simţi doi. Astea sunt bazaconii, noi suntem oameni serioşi”, a declarat liderul liberalilor din judeţ.

Mai mult, Robu a ţinut să evite întrebările legate de acest subiect şi pe viitor, clarificând că PNL Timiş consideră povestea trădării din CJ Timiş ca fiind de domeniul trecutului. „Haideţi, să ne ocupăm de lucruri serioase, am închis discuţia pe acest subiect, nu se recurge la niciun alt mijloc în continuare decât observaţia. Haideţi, eu am spus că ce poate fi mai eficient decât Biblia, am spus că în speţa asta detectorul de minciuni este mai eficient decât Biblia, pentru că Biblia nu îi determină să mărturisească. Dar asta nu înseamnă că noi vom recurge la asta. Nu recurgem la absolut nimic, pentru noi este un capitol închis. Ştim că cel puţin doi, dar nu ştim care, nu sunt loiali partidului, dar ne vedem de treabă în speranţa că vor fi devoalaţi sau se vor devoala. Dar să avem o preocupare specială pentru cazul ăsta nu se mai pune problema, e subiect închis”, a mai spus Robu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=zezhn4GXa1g&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare