Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Percheziții la traficanții de țigări din Timiș

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Percheziții, dis-de-dimineață, în 19 locații din Timiș, la domiciliul mai multor persoane suspectate de contrabandă cu țigări. 19 persoane urmează să fie duse la aurdieri.

Poliţştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, în cooperare cu Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş şi Direcţia Regională Vamală Timişoara, realizează 19 percheziţii domiciliare la persoane suspecte a fi implicate în contrabanda cu ţigări.

Suspecții au fost monitorizați în perioada aprilie-iunie 2016, timp în care oamenii legii au confiscat 4.500 de țigarete provenite din contrabandă.

„În perioada aprilie-iunie a.c., în urma monitorizării activităţii persoanelor implicate în activitatea infracţională, efectuată împreună cu ofiţerii din cadrul Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă Timişoara şi Serviciului de Operaţiuni Speciale Timiş, poliţiştii de frontieră au desfăşurat mai multe acţiuni în urma cărora au confiscat 4.500 pachete ţigarete provenite din contrabandă. Cercetările au fost continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, astfel fiind emise în total 24 mandate de percheziţii domiciliare, 5 dintre acestea fiind puse în aplicare în data de 29.06.2016, iar restul de 19 în cursul zilei de astăzi”, au transmis polițiștii de frontieră.

Potrivit oamenilor legii, suspecții cumpărau țigări de contrabandă de la furnizori din județul Arad, pe care le vindeau în Timiș, la societăţi comerciale pe care aceştia le administrează.

În total, 19 persoane vor fi aduse la audieri. Acestea sunt suspecte a fi implicate în activitatea infracţională, polițiștii efectuând cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare