AcasăStiriSocialLugojeanul plecat ”la pizza” sâmbătă seara, descoperit MORT! S-a înecat în râul...

Lugojeanul plecat ”la pizza” sâmbătă seara, descoperit MORT! S-a înecat în râul Timiș VIDEO

Vlad a plecat sâmbătă, 6 iunie 2015, în jurul orei 19:00, spre un local din Lugoj, acolo unde își dorea să savureze o pizza. Odată ce s-a întunecat și până duminică dimineața la ora 5:00, în ciuda apelurilor neîntrerupte primite de la amicii lui, tânărul nu a răspuns la telefon, iar după ora 5:00 telefonul său era deja închis.

Din nefericire, trupul lui Vlad a fost descoperit ieri după-masă, în jurul orei 16:00, la circa 300 de metri în aval de podul de cale ferată din zona străzii Timişoarei din Lugoj, plutind pe maulul Timișului. Oamenii care l-au zărit au sunat de urgență la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ambulanță, pompieri și poliție. Din nefericire, nimic nu s-a mai putut face pentru ca băiatul dispărut de acasă de aproape două zile să fie readus la viață, anunță Cetățeanul.

Trupul lui Vlad a fost descoperit de doi tineri care făceau baie la câteva sute de metri de pod. Mai mult decât atât, unul dintre cei doi care l-au descoperit, cunoștea victima, petrecându-și copilăria alături de Vlad la sat. Tânărul înecat era îmbrăcat complet, având inclusiv telefonul mobil în buzunar, pe care a fost apelat de sute de ori în ultimele 48 de ore.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost identificat, la fața locului, de un membru al familiei.

[responsive_youtube

Foto/video:cetateanul.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente