ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lugojeanul plecat ”la pizza” sâmbătă seara, descoperit MORT! S-a înecat în râul Timiș VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vlad a plecat sâmbătă, 6 iunie 2015, în jurul orei 19:00, spre un local din Lugoj, acolo unde își dorea să savureze o pizza. Odată ce s-a întunecat și până duminică dimineața la ora 5:00, în ciuda apelurilor neîntrerupte primite de la amicii lui, tânărul nu a răspuns la telefon, iar după ora 5:00 telefonul său era deja închis.

Din nefericire, trupul lui Vlad a fost descoperit ieri după-masă, în jurul orei 16:00, la circa 300 de metri în aval de podul de cale ferată din zona străzii Timişoarei din Lugoj, plutind pe maulul Timișului. Oamenii care l-au zărit au sunat de urgență la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la ambulanță, pompieri și poliție. Din nefericire, nimic nu s-a mai putut face pentru ca băiatul dispărut de acasă de aproape două zile să fie readus la viață, anunță Cetățeanul.

Trupul lui Vlad a fost descoperit de doi tineri care făceau baie la câteva sute de metri de pod. Mai mult decât atât, unul dintre cei doi care l-au descoperit, cunoștea victima, petrecându-și copilăria alături de Vlad la sat. Tânărul înecat era îmbrăcat complet, având inclusiv telefonul mobil în buzunar, pe care a fost apelat de sute de ori în ultimele 48 de ore.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost identificat, la fața locului, de un membru al familiei.

[responsive_youtube

Foto/video:cetateanul.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore