ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lugojean plecat ”la o pizza”, DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ! Cum poți ajuta la găsirea tânărului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lugojeanul Vlad a plecat sâmbătă seara, în jurul orei 19:00, spre un local din orașul de pe Timiș, acolo unde își dorea să savureze o pizza. Odată plecat de acasă și până la 5:00 dimineața, în ciuda apelurilor neîntrerupte primite de la amicii lui, tânărul nu a răspuns la telefon, iar după ora 5:00 telefonul său era deja închis.

”La ora 19:00 a plecat la pizza, era îmbrăcat în pantaloni scurţi, de atunci nu mai ştim nimic de el”, a explicat Doru Ianculescu, tutorele tânărului dispărut, pentru Cetățeanul.

Părinţii băiatului au depus luni, 8 iunie 2015, la primele ore ale dimineții, o sesizare la poliţia din Lugoj, iar apropiații lui vlad speră ca tânărul să fie găsit cât mai urgent. Dacă îl vedeți pe tânărul din imagine, sunați la numărul de telefon 0741.139.337, sau la Poliție.

De asemenea, pentru a încerca să facem cunoscută problema cât mai multor oameni și în speranța că-i putem ajuta pe apropiații lui vlad, avem rugămintea ca fiecare cititor să distribuie acest articol pe rețelele de socializare pe care are cont.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore