Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ATENŢIE şoferi! DN6 blocat de… sticle de bere. Traficul este blocat total dinspre Lugoj spre Timişoara FOTO+VIDEO

- Advertisement -

Luni, 14 aprilie 2014, în jurul orei 11:00, un tir încărcat cu navete de sticle goale de bere s-a „descărcat” în sensul giratoriu de pe Calea Lugojului. După toate probabilităţile, şoferul a intrat cu viteză prea mare în giraţia de la intrarea în Ghiroda, iar remorca a intrat în balans. Sistemele de protecţie laterale au cedat şi sute de sticle de bere şi zeci de navete de plastic au ajuns pe carosabil blocând aproape în întregime DN6.

Coloana formată de maşinile care vin spre Timişoara avea câţiva kilometri, în timp ce pe sensul de ieşire din oraş, spre Lugoj, se circulă restricţionat, pe o singură bandă, pentru că sticlele împrăştiate şi sparte au ajuns inclusiv pe contrasens, fiind foarte periculos ca cioburile să  provoace pagube maşinilor care tranzitează zona.

Poliţia se află la faţa locului, unde a demarat o anchetă pentru stabilirea cauzelor producerii acestui incident. Şoferul TIR-ului nu a păţit nimic ca urmare a acestui incident, poliţiştii urmând să ia măsurile ce se impun împotriva acestuia.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=mKx6JOmt-qM&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore