Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn polițist de frontieră din Timiș a refuzat 250 de euro MITĂ!...

Un polițist de frontieră din Timiș a refuzat 250 de euro MITĂ! Ce i s-a cerut să ”scape” din vedere

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Duminică, 7 iunie 2015, un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră – Sectorul Poliţiei de Frontieră Moraviţa a formulat un denunţ la Direcţia Generală Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Timiş, prin care sesiza faptul că, în cursul zilei, pe sensul de intrare în ţară, s-au prezentat pentru a intra în România patru cetăţeni albanezi.

Cu ocazia controlului documentelor de călătorie, poliţistul a constatat că trei dintre aceştia nu întruneau condiţiile de intrare în ţară. Pentru a se permite intrarea celor trei cetăţeni albanezi în România, unul dintre aceştia, respectiv B.I., a oferit agentului, iniţial, suma de 200 euro şi, ulterior, 250 euro.

În baza denunţului, ofiţerii DGA au sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, fiind înregistrat dosar penal şi, împreună cu procurorul desemnat, s-au deplasat la P.T.F. Moraviţa unde au constatat în flagrant săvârşirea infracţiunii de dare de mită, respectiv remiterea sumei de 100 euro de către B.I. poliţistului de frontieră.

Pe numele cetăţeanului albanez a fost dispusă începerea urmăririi penale, acesta fiind reţinut pe o perioada de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 290 C.p., rap. la art.6 din Legea 78/2000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare