ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

COD PORTOCALIU de inundații în județul Timiș. Ce ape se pot revărsa din nou

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Debitele unor râuri au fost în creştere datorită precipitaţiilor căzute în ultima perioadă. Se situează peste COTELE DE ATENŢIE mai multe râuri din toată țara, însă la nivelul județului Timiș zona care poate avea probleme este Şemlacu Mare, peste care s-ar putea revărsa Râul Moravița, dacă precipitațiile continuă, ceea ce au și anunțat deja meteorologii.

Ca urmare a precipitaţiilor mai însemnate căzute în ultima perioadă și propagării viiturilor formate pe râurile mici din bazinul superior şi mijlociu al Bârzavei, în cursul zilei de astăzi se prognozează realizarea unui nivel maxim de viitură de 430 cm (cu 55 cm peste COTA DE INUNDAŢIE) pe râul Bârzava, sector aval, staţia hidrometrică Gătaia, sectorul îndigui, motiv pentru care hidrologii au anunțat instaurarea codului portocaliu de inundații pentru acest bazin hidrografic.

Atenționarea de Cod Portocaliu de inundații este valabilă cel puțin până mâine, duminică, 25 ianuarie 2015, ora 18:00.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore