AcasăStiriSocialCOD PORTOCALIU de inundații în județul Timiș. Ce ape se pot revărsa...

COD PORTOCALIU de inundații în județul Timiș. Ce ape se pot revărsa din nou

Debitele unor râuri au fost în creştere datorită precipitaţiilor căzute în ultima perioadă. Se situează peste COTELE DE ATENŢIE mai multe râuri din toată țara, însă la nivelul județului Timiș zona care poate avea probleme este Şemlacu Mare, peste care s-ar putea revărsa Râul Moravița, dacă precipitațiile continuă, ceea ce au și anunțat deja meteorologii.

Ca urmare a precipitaţiilor mai însemnate căzute în ultima perioadă și propagării viiturilor formate pe râurile mici din bazinul superior şi mijlociu al Bârzavei, în cursul zilei de astăzi se prognozează realizarea unui nivel maxim de viitură de 430 cm (cu 55 cm peste COTA DE INUNDAŢIE) pe râul Bârzava, sector aval, staţia hidrometrică Gătaia, sectorul îndigui, motiv pentru care hidrologii au anunțat instaurarea codului portocaliu de inundații pentru acest bazin hidrografic.

Atenționarea de Cod Portocaliu de inundații este valabilă cel puțin până mâine, duminică, 25 ianuarie 2015, ora 18:00.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
540CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente