Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSute de șoferi timișeni amendați

Sute de șoferi timișeni amendați

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii de la Rutieră au ieșit din nou pe drumurile din județ, pentru a depista șoferii care încalcă legea. În trei zile, oamenii legii au aplicat peste 300 de amenzi, cele mai multe fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

„În perioada 04 – 06 martie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare. Astfel, poliţiştii au aplicat 306 sancţiuni contravenţionale, dintre care 140 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 39 pentru neutilizarea centurii de siguranţă”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Polițiștii au reținut și opt permise de conducere, pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Oamenii legii anunță că vor continua acțiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare