Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPrimarul din Satchinez, prins în timp ce lua mită de la un...

Primarul din Satchinez, prins în timp ce lua mită de la un om de afaceri

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul comunei Satchinez, Ion Dan Florin, a fost reținut luni, de către polițiștii timișeni. Edilul liberal a fost prins în timp ce lua mită de la un om de afaceri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus reținerea lui Ion Dan Florin, după ce au adunat probe care demonstrează că acesta a luat mită de la un om de afaceri pentru a favoriza un contract cu Primăria Satchinez.

„Probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale au relevat următoarea situaţie de fapt: Inc. ION DAN FLORIN ,în calitate de primar al unei comune din judeţul Timiş, în perioada noiembrie 2015- februarie 2016, a pretins şi primit de la denunţătorul L.G. mai multe foloase necuvenite, pentru sine şi pentru alţii, constând în sume de bani(6.000 lei) şi bunuri, pentru ca în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, să acorde, să încheie şi să dispună plata pentru mobilierul furnizat primăriei în cauză de firma denunţătorului”, au transmis procurorii timișeni.

Oamenii legii continuă cercetările, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Ion Dan Florin face parte din PNL, el fiind, de altfel, candidatul partidului pentru alegerile locale din 2016. Potrivit criteriilor de integritate din PNL, el va trebui înlocuit cu un alt candidat.

Foto: Satchinez.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare