Primarul din Satchinez, prins în timp ce lua mită de la un om de afaceri

- Advertisement -

Primarul comunei Satchinez, Ion Dan Florin, a fost reținut luni, de către polițiștii timișeni. Edilul liberal a fost prins în timp ce lua mită de la un om de afaceri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus reținerea lui Ion Dan Florin, după ce au adunat probe care demonstrează că acesta a luat mită de la un om de afaceri pentru a favoriza un contract cu Primăria Satchinez.

„Probele administrate în cauză în cursul urmăririi penale au relevat următoarea situaţie de fapt: Inc. ION DAN FLORIN ,în calitate de primar al unei comune din judeţul Timiş, în perioada noiembrie 2015- februarie 2016, a pretins şi primit de la denunţătorul L.G. mai multe foloase necuvenite, pentru sine şi pentru alţii, constând în sume de bani(6.000 lei) şi bunuri, pentru ca în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, să acorde, să încheie şi să dispună plata pentru mobilierul furnizat primăriei în cauză de firma denunţătorului”, au transmis procurorii timișeni.

Oamenii legii continuă cercetările, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii penale.

Ion Dan Florin face parte din PNL, el fiind, de altfel, candidatul partidului pentru alegerile locale din 2016. Potrivit criteriilor de integritate din PNL, el va trebui înlocuit cu un alt candidat.

Foto: Satchinez.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt...

Dominic Fritz cere ”transparenta si eficienta” fata de timisoreni, acuzand lipsa vaccinurilor

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a transmis o scrisoare președintelui...

Competitie la CJ Timis: spitalele din judet pot accesa fonduri pentru dotarea cu echipamente medicale

Spitalele din județul Timiș pot concura pentru fonduri nerambursabile...

Profesori si elevi din Timis, fortati sa stea acasa dupa ninsoarea de azi-noapte

Ninsoarea abundentă din noaptea care a trecut a creat...

Din aceeași categorie

Categorii Populare