AcasăStiriSocialUnul dintre cei mai căutați spărgători de locuințe din Timiș, prins de...

Unul dintre cei mai căutați spărgători de locuințe din Timiș, prins de polițiști

Oamenii legii au reușit să prindă unul dintre cei mai căutați hoți din Timiș. Este vorba de un tânăr de 35 de ani din Sânnicolau Mare, care are la activ furturi din cel puțin cinci locuințe și șase societăți comerciale din județ.

Bărbatul a fost prins miercuri de către polițiștii Serviciului de Investigații, care au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. Prejudiciul cauzat de acesta este estimat la 120.000 de euro.hotul cu lampas

„La data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, beneficiind de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., au depistat, pe raza municipiului Timișoara, un bărbat de 35 de ani bănuit de comiterea mai multor furturi din locuințe, societăți comerciale și distrugeri auto prin incendiere comise, pe raza județului Timiș. Din cercetări a reieși că, în cursul anului 2015, acesta ar fi pătruns prin efracție în 5 locuințe și în 6 societăți comerciale de unde ar fi sustras mai multe bunuri (aparatură electronică, alimente, băuturi alcoolice, țigări, cosmetice, produse de curățenie) pe care le-ar fi valorificat.
Totodată, acesta ar fi sustras 4 autovehicule pe care le-ar fi folosit la comiterea faptelor și, ulterior, două dintre acestea le-ar fi incendiat”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional, pe numele acestuia fiind emis mandat european de arestare de către autorităţile din Slovenia, pentru furturi comise în cursul anului 2006.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore în baza unui mandat de la Parchet și a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara. Aceștia au decis arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente