Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jazz TM: artiștii care vor urca pe scenele amplasate in parcurile Timișoarei

- Advertisement -
Line-up-ul Jazz TM se completează pe măsură ce se apropie evenimentul. Joi, Primăria Timișoara a anunțat noi artiști care vor urca pe scenele amplasate în parcurile din zona centrală a orașului: Civic și Justiției. Este vorba atât de nume din industria muzicală românească, cât și din cea internațională.

Pe scenele Jazz TM care vor fi amplasate în Parcul Civic și Parcul Justiției vor încânta timișorenii cu acorduri de fusion jazz mai mulți artiști apreciați în lumea jazz-ului internațional.

Sâmbătă, 2 iulie, în Parcul Civic vor concerta: Petra Acker, A-C Leonte x Tavi Scurtu.

În aceeași zi, pe scena din Parcul Justiției vor urca: Van Jam, Jazzybirds și Luiza Zan.

Duminică, 3 iulie, timișorenii care vor merge în Parcul Civic vor avea ocazia să asculte The Twisters, Theatre Fleas Orchestra și Spanache x Pop.

În aceeași zi, în Parcul Justiției vor susține concerte Brum și Paperjam.

Cea de-a patra ediție a Jazz Tm va avea loc în perioada 1-3 iulie 2016. Spre deosebire de anii precedenți, ediția 2016 va avea loc atât în Piața Victoriei, cât și în Parcul Justiției și în Parcul Civic. Accesul publicului este gratuit.

Video: Youtube

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore