Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentSe pregătește scena și sistemul de sunet pentru JAZZ™. Vezi aici cine...

Se pregătește scena și sistemul de sunet pentru JAZZ™. Vezi aici cine cântă la festival!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mai sunt 4 zile până la startul celei de-a doua ediţii JAZZ™, festivalul internaţional de jazz al Timişoarei. Prima ediţie a adus în Piaţa Victoriei nu mai puţin de 20.000 de oameni în toate cele trei zile de festival JAZZ™ se va desfășura în Piața Victoriei din Timișoara în perioada 9-11 iulie 2014. În aceste zile, se ridică toate structurile în Piața Victoriei, se creează planurile personalizate ale fiecărui artist, iar în 8 iulie are loc o probă generală pentru toate echipamentele.

Partea tehnică (sonorizare, lumini, ecrane) a evenimentului este asigurată de Music  Service, iar backline-ul (instrumentele muzicale cerute de artiști inclusiv cele doua piane Yamaha, un C3 și un C7) este asigurat de Loud and Pro (Ungaria).

Programul de scena al Festivalului JAZZ™ este urmatorul:

9 iulie: 20:00 – 00.00 – JazzyBIT, Andreya Triana, Terri Lyne Carrington’s MOSAIC Project 2 feat. Lizz Wright)

10 iulie: 20:00 – 00.00 – Blazzaj, Neil Cowley Trio, Al Jarreau

11 iulie: 20:00 – 00.00 – Teo Milea, Anoushka Shankar, The Cat Empire

Accesul la JAZZeste gratuit DAR se pot rezerva locuri pe scaun într-o zona special amenajată din fața scenei cu 50 lei/festival (după anunțarea tuturor artiștilor). Prețul este modic și, prin urmare, încurajăm iubitorii acestui gen să achiziționeze bilete ca dovadă a susținerii culturii în Timișoara. Mai multe detalii despre acces pe www.JazzTM.ro Prima ediție JazzTM a adus la Timișoara nume precum Richard Bona, Kurt Elling, David Murray și Macy Gray și a fost transmisă de MezzoTV în 44 de țări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare