Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Încă un sondaj ”marca” Robu. Subiectul: iluminarea artistică a Operei Române din Timișoara

- Advertisement -

La circa doi ani de la instalarea pe funcția de primar al Timișoarei, Nicolae Robu nu se dezminte și continuă să ”testeze” reacțiile timișorenilor prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Edilul a postat sâmbătă dimineața un nou sondaj atât pe pagina sa oficială cât și în grupul pe care-l administrează personal: ”Împreună pentru Timișoara”. Sondajul, ajuns la numărul 18, chestionează timișorenii cu privire la iluminatul artistic de care va beneficia clădirea Operei Române din Piața Victoriei, începând cu data de 9 iulie, moment în care debutează Festivalul de Jazz al Timișoarei.

”Începând din prima seară a Festivalului de Jazz al Timișoarei -seara de miercuri, 09.07.2014-, superba clădire a Operei Române/Teatrului Național din Timișoara va fi iluminată artistic, arătând ca în poza alăturată. Dacă vă place, clicuiți Like, dacă nu vă place, postați textul „Dislike”.” a scris Nicolae Robu în postarea sa.

Mai mult decât atât, primarul a ținut să aducă unele lămuriri suplimentare, despre ”coloristica” pe care o va avea clădirea pe timp de noapte. ”Precizez că iluminarea este făcută doar cu lumina albă în două nuanțe -alb rece și alb cald-, exact ca la Rectorat. Anumite tente de culoare perceptibile în poză -chiar dacă vag- se datorează doar reflexiilor și aparatului foto” a menționat Robu.

Vă reamintim că sumele investite pentru acest proiect totalizează circa 100.000 de euro și sunt cheltuieli suportate de firma de iluminat Elba.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore