Opera-Romana-Teatrul-National-Timisoara

La circa doi ani de la instalarea pe funcția de primar al Timișoarei, Nicolae Robu nu se dezminte și continuă să ”testeze” reacțiile timișorenilor prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Edilul a postat sâmbătă dimineața un nou sondaj atât pe pagina sa oficială cât și în grupul pe care-l administrează personal: ”Împreună pentru Timișoara”. Sondajul, ajuns la numărul 18, chestionează timișorenii cu privire la iluminatul artistic de care va beneficia clădirea Operei Române din Piața Victoriei, începând cu data de 9 iulie, moment în care debutează Festivalul de Jazz al Timișoarei.

”Începând din prima seară a Festivalului de Jazz al Timișoarei -seara de miercuri, 09.07.2014-, superba clădire a Operei Române/Teatrului Național din Timișoara va fi iluminată artistic, arătând ca în poza alăturată. Dacă vă place, clicuiți Like, dacă nu vă place, postați textul „Dislike”.” a scris Nicolae Robu în postarea sa.

Mai mult decât atât, primarul a ținut să aducă unele lămuriri suplimentare, despre ”coloristica” pe care o va avea clădirea pe timp de noapte. ”Precizez că iluminarea este făcută doar cu lumina albă în două nuanțe -alb rece și alb cald-, exact ca la Rectorat. Anumite tente de culoare perceptibile în poză -chiar dacă vag- se datorează doar reflexiilor și aparatului foto” a menționat Robu.

Vă reamintim că sumele investite pentru acest proiect totalizează circa 100.000 de euro și sunt cheltuieli suportate de firma de iluminat Elba.