În perioada 28-30 iunie 2015, s-au montat gardurile care împrejmuiesc zona de scenă, a fost transportată prima parte de echipamente și a început construcția scenei. Miercuri seara, pe 1 iulie 2015, scena a fost deja montată complet, urmând ca pe 2 iulie să se facă ultimele reglaje (se calibrează sistemul, se verifică luminile și se testează generatorul de curent). Cele două piane necesare artiștilor care vor urca pe scena festivalului (Steinway și Yamaha) vor ajunge la Timișoara tot joi, 2 iulie 2015.

Pentru buna desfășurare a festivalului, organizatorii vor limita accesul la strada pietonală Mărășești (în partea cu hotelul Timișoara), începând cu data de 3 iulie 2015, ora 5:00, până în data de 6 iulie 2015, ora 5:00. „Îi rugăm pe timișoreni să folosească, în această perioadă, traseul alternativ de pe strada Alba Iulia și le mulțumim pentru înțelegere. Dorim ca împreună să ne bucurăm de ediția a treia a festivalului de jazz al Timișoarei și vă așteptăm în Piața Victoriei pentru a sărbători cum se cuvine un adevărat regal muzical”, a transmis Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, din partea organizatorilor.

JAZZ™ se va desfăşura în perioada 3-5 iulie 2015, iar accesul spectatorilor la acest eveniment de amploare este gratuit. Vezi AICI programul complet al Festivalului de Jazz de la Timișoara.