Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Energie maximă în cea de-a doua zi a festivalului Jazz™ 2015

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Seara a început pe muzica Anei-Cristina Leonte Quintet, un proiect românesc care explorează noi sfere ale jazzului, unde nuanțe moderne sunt combinate cu arome modale, subtile amintiri folclorice sau mici izbucniri de free. Pe ritmurile lor, timișorenii și-au făcut încălzirea pentru o seară de neuitat.

Energia frenetică a hip hop-ului și complexitatea jazz-ului abordate de cei de la The Ruff Pack au ridicat în picioare audiența, care a fost de-a dreptul încântată de unicitatea stilului acestei trupe. „Avem background-uri diferite: gospel, hip hop, clasică, dar am avut în comun două lucruri: hip hop-ul și jazz-ul. Toți am lucrat individual, dar când am ajuns împreună totul s-a potrivit în mod natural. Totuși, credem că hip hop-ul și jazz-ul nu sunt atât de diferite, în mod special când ne referim la versuri. Hip-hop-erii o numesc freestyle, cântă ce le trece în acel moment prin minte, au o temă similară cu jazz-ul”, au spus cei de la The Ruff Pack.

Headliner-ul serii a fost pe măsura așteptărilor. Liv Warfield a creat o adevărată nebunie pe scenă, pe care a transmis-o și publicului prezent, care nu s-a oprit din dans până la final. A fost, cu adevărat, un concert memorabil, cu mult jazz, soul şi R&B. Împreună cu The NPG Hornz și instrumentiștii care au însoțit-o, au creat un adevărat show plin de energie, în care publicul timișorean a fost implicat 100%. „Energia noastră vine de la voi. Simplul fapt că sunteți aici, că ne ascultați, ne oferă energie. Suntem o familie, ne iubim și ne încurajăm pe scenă și în afara ei. Avem încredere unii în ceilalți, însă doar împreună cu publicul reușim să devenim compleți.”, au transmis instrumentiștii trupei. „Mulțumim, Timișoara, a fost un minunat început de turneu pentru noi!”, a spus Liv Warfield pe scena din Piața Victoriei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare