Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ATENȚIE timișoreni, Colterm începe etapa a II-a de REVIZIE TEHNICĂ! Ce zone rămân FĂRĂ APĂ caldă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Colterm a programat o serie de lucrări de revizie tehnică, necesare creșterii gradului de siguranță în funcționarea rețelei termice de transport, totul pentru pregătirea sezonului de furnizare a agentului termic de la iarnă. Aceste acțiuni sunt echivalente cu sistarea apei calde de la robinet.

Astfel, după ce prima etapă a afectat o parte dintre consumatorii de pe Bega în perioada 30 iunie – 3 iulie, în cea de-a doua etapă, cuprinsa în intervalul 6 – 9 iulie 2015, va fi sistată furnizarea apei calde în următoarele zone:
– PT CERNA – str. Cerna
– PT 91; 92; 93; 94 – Zona Soarelui
– PT 51, 52, 53, 54, 55, 57, 58, 59, Spitalul Județean – Calea Martirilor, str. Lidia
– PT Văcărescu – Zona Iosefin
– PT 63, PT Corbului, PT Giurgiu, PT Porumbescu – Zona Odobescu
– PT Platanilor (62) – str. Platanilor
– PT Rusu Șirianu – str. Rusu Șirianu
– PT Liceul 1, PT 69, 81, 82, 83, 84, PT Vulturilor – str. 16 Decembrie, Calea Șagului.
– PT 85, 86, 88, 89, PT V. Lupu – Zona Dâmbovița
– PT 98, PT SDM – Zona Steaua

Personalul Colterm va interveni pentru remedierea defecțiunilor constatate în urma “probelor de presiune”, iar reluarea furnizării apei calde se va face în avans faţă de data limită anunţată, în funcţie de finalizarea reviziilor, anunță reprezentanții companiei locale. ”Ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de aceste întreruperi și atragem atenţia că la reluarea furnizării apei calde de consum este posibil ca turbiditatea apei să aibă valori crescute pentru o perioadă scurtă de timp. Vă mulţumim pentru înţelegere”, transmit oficialii Colterm.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare