16-octombrie-2021
AcasăStiriSportPatrick Pascotă câștigă a treia etapă de motocros de la Ianova. A...

Patrick Pascotă câștigă a treia etapă de motocros de la Ianova. A patra generație PASCOTĂ, își intră în rol

Este cunoscut faptul că de patru generații încoace, familia Pascotă face performanțe unice în motociclismul românesc. După ce ”bunicul” Ioan-Ilie, ”tatăl și unchiul” Ionel, respectiv și Petrică (cei doi fiind frați), au făcut performanțe uriașe de zeci de ani în motociclismtul românesc, dar mai ales după ce Ionel Jr. a devenit cel mai titrat motociclist al României, prichindelul lui Ionel, Patrick face și el la rându-i, performanțe pe două roți.

Organizat sub egida Federației Române de Motociclism, Campionatul Regional de Motocros și-a desfășurat cea de-a treia cursă a acestui sezon, în weekend-ul trecut, pe circuitul Theodor Park de la Ianova.

Patrick Pascotă, deși abia a împlinit șapte ani, a reușit să-și adjudece și această etapă, câștigând după o luptă spectaculoasă prima treaptă a podiumului, la clasa 50 de cmc. Puștiul lui Ionel Pascotă, legitimat la Pascotă Racing Team, a fost urmat în clasament de Darius Niculescu, de la MotoBike Timișoara, în timp ce locul trei a fost adjudecat de Mark Iovița, de la Moto Extrem Lugoj.

Micuțul motociclist nu și-a încheiat activitatea competițonală în acest sezon, însă vă vom ține la curent cu noutățile în ceea ce privește concursurile la care acesta va mai participa în 2014.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente