Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Patrick Pascotă câștigă a treia etapă de motocros de la Ianova. A patra generație PASCOTĂ, își intră în rol

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Este cunoscut faptul că de patru generații încoace, familia Pascotă face performanțe unice în motociclismul românesc. După ce ”bunicul” Ioan-Ilie, ”tatăl și unchiul” Ionel, respectiv și Petrică (cei doi fiind frați), au făcut performanțe uriașe de zeci de ani în motociclismtul românesc, dar mai ales după ce Ionel Jr. a devenit cel mai titrat motociclist al României, prichindelul lui Ionel, Patrick face și el la rându-i, performanțe pe două roți.

Organizat sub egida Federației Române de Motociclism, Campionatul Regional de Motocros și-a desfășurat cea de-a treia cursă a acestui sezon, în weekend-ul trecut, pe circuitul Theodor Park de la Ianova.

Patrick Pascotă, deși abia a împlinit șapte ani, a reușit să-și adjudece și această etapă, câștigând după o luptă spectaculoasă prima treaptă a podiumului, la clasa 50 de cmc. Puștiul lui Ionel Pascotă, legitimat la Pascotă Racing Team, a fost urmat în clasament de Darius Niculescu, de la MotoBike Timișoara, în timp ce locul trei a fost adjudecat de Mark Iovița, de la Moto Extrem Lugoj.

Micuțul motociclist nu și-a încheiat activitatea competițonală în acest sezon, însă vă vom ține la curent cu noutățile în ceea ce privește concursurile la care acesta va mai participa în 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Primarul din Dudeștii Noi intră în cursa pentru șefia PNL Timiș. De ce Gorghiu nu susține un candidat anume

Nicolae Robu, are, începând de ieri, un prim competitor în cursa pentru şefia PNL...

Ionel Pascotă, CAMPION național al Bulgariei la motociclism viteză, clasa Supersport. Ce premiere au avut loc în familia Pascotă la cursa de la Plevna

Familia Pascotă a participat în premieră la o cursă pe același circuit, singurul lucru...

Pasionat de motociclete? Freedom Crew și campionul Ionel Pascotă oferă cursuri GRATUITE de pilotaj

2015 este cel de-al doilea an în care băieții de la Freedom Crew, alături...