Patrick-Pascota-alaturi-de-antrenorul-Eric-Gregoire
Patrick Pascotă şi antrenorul Eric Gregoire

Este cunoscut faptul că de patru generații încoace, familia Pascotă face performanțe unice în motociclismul românesc. După ce ”bunicul” Ioan-Ilie, ”tatăl și unchiul” Ionel, respectiv și Petrică (cei doi fiind frați), au făcut performanțe uriașe de zeci de ani în motociclismtul românesc, dar mai ales după ce Ionel Jr. a devenit cel mai titrat motociclist al României, prichindelul lui Ionel, Patrick face și el la rându-i, performanțe pe două roți.

Organizat sub egida Federației Române de Motociclism, Campionatul Regional de Motocros și-a desfășurat cea de-a treia cursă a acestui sezon, în weekend-ul trecut, pe circuitul Theodor Park de la Ianova.

Patrick Pascotă, deși abia a împlinit șapte ani, a reușit să-și adjudece și această etapă, câștigând după o luptă spectaculoasă prima treaptă a podiumului, la clasa 50 de cmc. Puștiul lui Ionel Pascotă, legitimat la Pascotă Racing Team, a fost urmat în clasament de Darius Niculescu, de la MotoBike Timișoara, în timp ce locul trei a fost adjudecat de Mark Iovița, de la Moto Extrem Lugoj.

Micuțul motociclist nu și-a încheiat activitatea competițonală în acest sezon, însă vă vom ține la curent cu noutățile în ceea ce privește concursurile la care acesta va mai participa în 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.