Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii locali au făcut ”curățenie” în Piața de Gros. Vezi ce-ai descoperit...

Polițiștii locali au făcut ”curățenie” în Piața de Gros. Vezi ce-ai descoperit la vânzători FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au organizat în cursul zilei de ieri o acțiune de amploare în Piața de Gros din Timișoara pentru a stabili în ce măsură sunt respectate prevederile legale referitoare la păstrarea curățeniei și comercializarea de produse în condițiile prevăzute de actele normative ce reglementează astfel de activități.

În urma verificărilor au fost aplicate un număr de 18 sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe la HCL 334/2002 pentru lipsa curățeniei, folosirea de cântare fără verificarea metrologică și neafișarea prețurilor pe produse, precum și la HG 661/2001 pentru comercializarea altor produse decât cele specificate pe certificatele de producător.

Astfel de acțiuni vor mai avea loc și pe viitor, ”amenință” oamenii legii, totul pentru a se urmări dacă cei depistați de această dată vor lua măsurile necesare pentru intrarea în legalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare