Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT pe Calea Lugojului. O șoferiță și-a văzut moartea cu ochii, lângă Timișoara FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Miercuri, 1 octombrie 2014, în jurul orei 20:00, pe drumul European 70, după ieșirea din Timișoara, mai precis pe porțiunea de drum unde șoseaua se îngustează și devine cu o singură bandă pe sens, a avut loc un accident care se putea solda cu victime.

Un autoturism Peugeot 206 SW la volanul căruia se afla o tânără șoferiță, în vârstă de numai 18 ani, a vrut să întoarcă, virând spre stânga, moment în care șoferul aflat la volanul mașinii din spate, un Volkwagen Passat intrase deja în depășire, acroșând Peugeot-ul și zburându-i roata stângă față la circa 50 de metri de la locul impactului. Ambele autoturisme se deplasau spre Lugoj.

În urma coliziunii șoferul Passat-ului, înmatriculat în județul Caraș-Severin, a ajuns cu mașina în șanț, în timp ce mașina șoferiței începătoare a rămas pe carosabil, dar a suferit avarii serioase. Mai mult decât atât șoferița a fost transportată de urgență la spital, pentru a i se face câteva investigații medicale, deși medicii au constatat că aceasta nu a suferit răni grave.

În Peugeot-ul de culoare roșie se mai afla și prietena șoferiței, care susține că cea din stânga ei a semnalizat regulamentar faptul că virează spre stânga, în timp ce șoferul mașinii de culoare neagră susține că nu a sesizat acest lucru. Aceasta a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, asemeni șoferului proiectat în șanț.

Poliția a sosit la fața locului pentru a demara o anchetă în acest caz, urmând să ia măsurile care se impun la finalizarea cercetărilor. Traficul a fost dat peste cap circa o oră după impactul celor două autoturisme, fiind îngreunat datorită măsurătorilor efectuate de oamenii legii și a Peugeot-ului rămas pe carosabil.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=20pETYb8UNQ&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore