ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Drept la replică! Doctorița acuzată că a maltratat un cățeluș la clinica Bassy: Animăluțele sunt tratate cu responsabilitate şi competență

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce ieri dimineață vă prezentam cazul cățelușului Jumbo, cățel mutilat la o clinică veterinară ”de fițe” din comuna Dumbrăvița, medicul acuzat de malpraxis se ”scuză”, prin intermediul unui ”drept la replică” pe care vi-l prezentăm, în întregime, mai jos.

„De obicei ignor remarcile şi comentariile răutăcioase şi false la adresa mea sau la adresa clinicii mele veterinare, dar de data aceasta calomniile au întrecut orice limita, inclusiv limita bunului simț.

Lăsând la o parte faptul că articolul a fost scris în mod tendențios, aş dori să stiu cum şi-a permis Octavian Pintean să numească Clinica Veterinară „Bassy” o clinică „de fițe” fără să fi avut vreodată măcar curiozitatea să vadă despre ce e vorba. Şi cum şi-a permis sa publice o „ştire” fără să o verifice. Aceasta să fie practica curentă a site-ului?

Ştiu că o clinică veterinară dotată la înalt nivel european, care oferă servicii competente şi este la zi cu noutățile în domeniu, aşa cum este Clinica Veterinară „Bassy”, îi întristează şi îi complexează pe unii medici veterinari din Timişoara. Dar de aici până la a calomnia cu bună ştiință un coleg este o cale lungă, iar eu nu pot înțelege şi nici accepta acest lucru. Mai ştiu că poți avea şi peste 10 ani de practică în orice domeniu de activitate şi să nu fi capabil să progresezi, pur şi simplu, devenind, probabil, frustrant să vezi cum alții o pot face foarte bine.

De asemene, ştiu ca „iubitoarea” stăpână a „câțelului” (mi-am permis să citez din titlul articolului) nu are nici un sentiment față de Jumbo: pentru că l-a lăsat să se chinuie luni de zile, deşi i-am recomandat în mod repetat examen radiologic pentru diagnostic şi tratament, cățelul având mari dureri, neputându-și folosi aproape deloc membrele pelvine; pentru că a venit la mine cu aşa-zisa acuzație doar ca să mă şantajeze să-i inapoiez banii de castrare (250 Ron) şi să-i dau banii pentru operația „salvatoare” (500 Ron), altfel are ea „prieteni în presă”, nefiind deloc preocupată de starea de sănătate a lui Jumbo.

În ceea ce priveşte „comentatoarele” de serviciu, care îşi dau veşnic cu părerea, de cele mai multe ori din răutate gratuită, dar fără să priceapă ceva şi fără să ştie despre ce e vorba, ştiu că nu mă voi coborî niciodată la nivelul lor. De fapt, ştiu mult mai multe decât aş vrea, dar îmi văd de treaba mea. Și mai ştiu un lucru foarte important: Clinica Veterinară „Bassy” a apărut şi continuă să crească din dragoste pentru câini şi pisici (şi nu numai), aici animăluțele sunt tratate cu responsabilitate şi competență, cu dragoste şi grijă, perfecționarea profesională continuă fiind o realitate, nu doar vorbe. Pentru că ne pasă cu adevărat. Convingeți-vă singuri!

Dr. Laura Rațiu
Medic veterinar”

Ca o scurtă paranteză, adăugăm faptul că rubrica unde se poate citi acest material ca și multe altele, este denumită ”Vocea Străzii” tocmai pentru a da posibilitatea oamenilor ”de rând” să-și spună păsul, public. Cu atât mai mult cu cât acești oameni își pot ”motiva” poveștile cu documente sau alte mijloace care dovedesc realitatea. ”Dacă vreţi VOCEA STRĂZII este locul unde problema, solicitarea sau nemulţumirile dumneavoastră vor ajunge la urechile care trebuie, pentru că ÎMPREUNĂ NE FACEM AUZIŢI!” fiind îndemnul acestei rubrici.

Revenind la aticolul inițial despre drama prin care a trecut câinele Jumbo, facem precizarea că povestea descrisă de femeia care deține animalul de companie, a ajuns la noi ”indirect”, adică prin intermediul unei cunoștințe comune, nicidecum prin intermediul unei ”prietenii” așa cum insinuează doamna doctor. Mai mult decât atât, articolul nu poate fi considerat tendențios cu atât mai mult cu cât în textul acestuia nu s-a făcut referire și la clinica unde cățelul a suferit o nouă intervenție chirurgicală pentru ”repararea” situației, clinică ce a oferit ”pacientului” și o scrisoare medicală în care se explică amănunțit ceea ce au constatat medicii. În plus, expresia ”de fițe” nu poate dăuna imaginii unei clinici private, iar aceasta a fost descrierea făcută de mai multe persoane care consideră că Bassy este una dintre cele mai ”selecte” locații de acest gen din zonă, și nicidecum nu reprezintă ceva negativ la adresa clinicii, așa cum pare a considera Dr. Laura Rațiu.

Cât despre reacțiile ”comentatoarelor de serviciu”, suntem într-o țară democrată și fiecare cetățean al acesteia își poate exprima părerea liber atâta timp cât o face civilizat și în limitele unui limbaj decent, dar considerăm că acestea (destul de multe ca număr), sunt mai mult decât concludente.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Eu am sterilizat catelusa noastra la clinica „Bassy”, doamna doctor a dat dovada de mult profesionalism si mult tact in momentul in care eu am venit la clinica cu pretentia de a-mi lua catelusa acasa seara spunandu-mi ca Axy nu se simte bine si ca in noaptea aceea trebuie sa o tina sub supraveghere… a dormit in noaptea aceea la clinica… Am verificat… Iar daca vorbim de fite… mi se pare o clinica decenta cu preturi rezonabile si servicii de inalta calitate. Eu nu pot decat sa multumesc din suflet pentru grija ce-o poarta Clinica Bassy catelusei mele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore