AcasăStiriBestia care a tarat un caine cu masina pe asfalt, identificata de...

Bestia care a tarat un caine cu masina pe asfalt, identificata de IPJ Timis

Bărbatul care a târât cu o mașină de teren albă un câine pe asfalt a fost identificat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Incidentul se petrecea la începutul acestui an, în comuna Giroc.

Imaginile cu cainele rănit și plin de sânge au devenit virale pe internet, fiind distribuite de iubitorii de animale care au dorit ca omul să fie prins. Printre cei care au distribuit filmulețul cu incidentul s-a aflat și primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

„Cu privire la infracțiunea de rănirea sau schingiuirea animalelor, comisa la data de 16.01.2018, pe raza localității Giroc, vă informăm ca polițiștii au depistat un bărbat de 28 de ani banuit de comiterea faptei. În acest moment, bărbatul se afla sediul Politiei Giroc pentru audieri”, a informat IPJ Timiș în această dimineată.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente