ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Prostia și accidentul banal provocat îl pot trimite la ÎNCHISOARE pe medicul stomatolog Răzvan Poenaru. UPDATE: Mâine îmi dau demisia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Așa cum vă relatam zilele trecute, medicul Răzvan Poenaru a provocat un accident, băut fiind, după care a refuzat să ajungă la o soluție ”de comun acord” cu femeia a cărei mașină a lovit-o.

Văzând că victima a solicitat ajutorul presei, de frica faptului că Poenaru ar putea scăpa nepedepsit, dar și a faptului că ea ar putea rămâne cu mașina avariată, medicul a recurs la un gest ai mult decât necugetat, produs pe fondul consumului de alcool, încercând să-l intimideze pe reporterul Vocea Timișului prin intermediul mai multor mesaje trimise pe telefonul mobil pe durata nopții de după accident, mesaje de amenințare și jignitoare.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns toate acestea, medicul s-a prezentat a doua zi, beat turtă, la sediul Poliției Rutiere, pentru a declara accidentul pe care l-a provocat, ceea ce i-a adus un nou dosar penal și suspendarea permisului de conducere.

Acum vine partea delicată a vieții stomatologului. Poenaru riscă să ajungă la închisoare pentru fapta sa. O să spuneți că suntem nebuni, dar să știți că există o bază juridică solidă pe care ne bazăm afirmația. Cum? Simplu!

În 2009, doi tineri, un băiat și o fată, au fost răniți grav după ce același medic, Răzvan Poenaru, i-a accidentat în trafic, în timp ce aceștia se aflau lângă un scuter. SUV-ul lui Poenaru, care și atunci era beat la volan, i-a lovit în plin pe cei doi tineri, medicul executând o depășire periculoasă fără să se asigure. Ca și în cazul din urmă cu câteva zile, Poenaru a fugit de la locul faptei, dar a revenit la scurt timp.

Tinerii, la vremea respectivă în vârstă de 13 ani, fata și 16 ani băiatul, au fost transportați de ambulanță la spital, unde au primit îngrijirile medicale necesare. Medicului în schimb, după revenirea la locul accidentului și s-a dovedit că avea o alcoolemie de 0,77 la mie.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, atât martorii cât și familiile victimelor susțin că medicul a făcut un circ de toată pomina, amenințân-du-i pe parinții celor două victime că îi va distruge în instanță dacă vor avea pretenții la daune prea mari, scria la vremea respectivă CanCan.ro.

După ce polițiștii au întocmit actele și au plecat, medicul Răzvan Poenaru a rămas singur, precizând că își așteaptă un amic, însă imediat după plecarea oamenilor legii, Poenaru s-a urcat la volan și a demarat în trombă trecând pe culoarea roșie a semaforului, aminteste aceeași sursă.

Pentru fapta sa, acesta a fost dat în judecată, iar în 2012, instanța din Timișoara a emis o sentință definitivă și irevocabilă, care spune astfel: (…) condamnă inculpatul Poenaru Răzvan Constantin la pedeapsa de: – 1 (unu) an închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge. (…) condamnă inculpatul la pedeapsa de: – 2 (doi) ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului. (…) dispune contopirea pedepselor astfel stabilite în pedeapsa cea mai grea, aceea de 2 (doi) ani închisoare, inculpatul urmând a executa pedeapsa rezultantă de 2 (doi) ani închisoare. (…) dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei, stabilind termen de încercare de 4 ani, în condiţiile art. 82 C. pen. În temeiul art. 359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 83 C.pen., în sensul că, săvârşirea în termenul de încercare a unei infracţiuni intenţionate, are drept urmare revocarea suspendării condiţionate, cu consecinţa executării în întregime a pedepsei, care nu se contopeşte cu pedeapsa pentru infracţiunea ulterioară.

În temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, suspendă executarea pedepselor accesorii, pe durata suspendării condiţionate a executării pedepsei închisorii (…). Ce înseamnă asta? Că în patru ani de la emiterea sentinței (2012), dacă Poenaru ”calcă pe bec”, și a călcat, penal, va executa cei doi ani de închisoare!

Ca și cum toate aceste ”amănunte” nu i-ar fi suficiente, medicul riscă să rămână fără loc de muncă, deoarece conform graficului de gărzi postat pe site-ul unității spitalicești în care acesta își desfășoară activitatea, rezultă că Poenaru era ”de gardă” pe data de 31 august 2014 (data producerii ultimului accident), acesta fiind notat cu 10 ore de gardă (foto, dreapta), ceea ce înseamnă că medicul fie s-a dus băut la locul de muncă, fie la ora când a ieșit din gardă era deja ”pilit” bine.

”Nu sunt sigur la stomatologie cum este pentru că acolo este vorba de ture, practic, nu de gărzi clasice. Pot să vă spun însă că în urma acestor incidente eu am cerut o analiză internă pentru a vedea situația și din punct de vedere al spitalului. Nu cred să fi intrat beat de gardă, dar studiem și vedem dacă a fost de servici sau dacă a schimbat cumva tura. Pe noi ca spital ne interesează ce s-a întâmplat. Imaginea spitalalului nu e bună în general, dar dacă se repercutează asupra spitalului vom sesiza și noi… Săptămâna viitoare vom ști tot ce trebuie. Am cerut un raport scris în sensul acesta” ne-a declarat Octavian Mazilu, managerul spitalului unde lucrează Poenaru.

UPDATE Medicul Răzvan Poenaru și-a anunțat DEMISIA

”Mâine îmi dau demisia de onoare” ne-a informat medicul stomatolog, care susține că-i pare rău de faptul că a implicat unitatea spitalicească în care lucrează – Spitalul Clinic Municipal de Urgență (scmu – în mesajul său) într-un astfel de scandal.

SMS-ul alăturat a fost expediat de Poenaru la ora 20:11.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore