Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BESTII cu chip de om. Au tarat cu masina un caine pe care mai apoi l-au abandonat legat

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Bestii cu chip de om, în comuna timişeană Giroc. Un câine a fost târât cu un jeep şi mai apoi abandonat legat de un stâlp. Animalul a fost găsit, ieri, de nişte tineri cărora li s-a făcut milă şi l-au dus la un cabinet veterinar. Acum, aceştia caută persoanele care rănit animalul pe care mai apoi, fara pic de suflet, l-au abandonat ca să moară.

„Asta înseamnă să fii «om»? Dacă cineva a văzut un jeep alb târând acest câine, să ne dea cât mai multe informații despre individ, pentru că așa ceva nu se iartă! Acest câine a fost extrem de docil și bland în momentul în care am vrut să-i desfac lantul cu care era prinsă de stâlp, ba mai mult a urcat singur în mașină pentru a-l duce la cabinet, în ciuda stării în care a fost adus, culmea, tot de un «om»! Vă rog din suflet măcar cu un număr de înmatriculare să ne ajutați”, a scris, pe Facebook, tânăra care a salvat câinele. Vă avertizăm că imaginile din galerie vă pot afecta emoțional.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare