AcasăStiriAdministratieSchimbarea la fata: cladirea CJ Timis intra in reabilitare cu 8.000.000...

Schimbarea la fata: cladirea CJ Timis intra in reabilitare cu 8.000.000 de lei

Faţada Palatului Administrativ din Timişoara va intra în reabilitare. La începutul acestui an, conducerea Consiliului Judeţean Timiş a semnat contractul de reabilitare a exteriorului clădirii. Câştigătoare a licitaţiei e firma Constructim, care va încasa aproape 8.000.000 de lei pentru lucrări.

„Am semnat contractul în valoare de 7.800.000 de lei, plus TVA, cu Constructim. În aceste zile, se va preda amplasamentul, urmând să dăm și ordinul de începere al lucrărilor. Termenul de execuție este de doi ani. Va fi reabilitată fațada Palatului Administrativ, cu amenajări, cu tâmplărie, geamuri, iluminat arhitectural. Fațada va avea o culoare mai deschisă, va fi o fațadă primitoare, așa cum de fapt este consiliul județean față de cetățenii din Timiș”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente