Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentJuliette Lewis, în premieră în România, la Revolution Festival

Juliette Lewis, în premieră în România, la Revolution Festival

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

O vedetă de Hollywood va veni în premieră în România. Este vorba despre Juliette Lewis, care va urca pe scena Revolution Festival alături de The Licks.

Organizatorii Revolution Festival au anunțat încă un nume mare care va concerta la Timișoara, în vară. Actrița și cântăreața Juliette Lewis, cunoscută pentru filme precum „Natural born killers” sau „Cape Fear” va urca pe scenă alături de The Licks.

„Am cea mai tare secție ritmică pe care ar putea s-o dorească cineva. Îl am pe Brad Wilk de la Rage Against the Machine la tobe și pe Juan Alderete de la Mars Volta la bass. Întotdeauna mi-am dorit să am o secțiune de ritm monstruos de bună, care să fie numai groove. Asta am cu cei doi”, a declarat Juliette Lewis, pentru revista Rolling Stones. Artista s-a reunit recent cu formația The Licks, după șase ani de absență.

Alte nume anunțate joi de către organizatorii Revolution Festival sunt: Black Sun Empire, celebra formație din Marea Britanie; Hladno Pivo, trupă rock din Croația și Ritam Nereda, formație din Serbia.

Pentru secțiunea electronică a festivalului au fost anunțați: Hector, Dan Dragoș, Dobrikan, Iorgovan, Mahony și Goe.

Revolution Festival va avea loc în 3-4 iunie, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara. Deja au fost anunțați peste 30 de artiști care vor concerta pe cele cinci scene, printre care: Skunk Anansie, John Digweed, Suicidal Tendencies, Roni Size and DJ Krust, Planet of Zeus, Reboot, Negură Bunget, Avenger, Blazaj, Bombarder, CTC, Premiesku, Gescu, Herodot, Litor, Chay Nelle, Dishumanity, DJ Shone Alcapone & Tommy T, Exotic Times, Few Reasons Why, Gigatron Selecta, Gothic, Haos, Herbal Queen, Infest, Keyz, Mak Floss, Mr. Heart, Umbre Zidite, Wacko (Madred) & amp; DJ Sanchezz și mulți alții.

Biletele sunt disponibile pe Myticket.ro și Eventim.ro și pot fi achiziționate la prețul de 74,99 lei până în 4 mai. După această dată, biletele vor fi disponibile la prețul de 99,99 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...